Şimdi Ara

SFF / MINI ITX Severler Kulübü (326. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.517
Cevap
155
Favori
240.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
28 oy
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sizin paylaşımdan sonra ben de 29 ekimde T1 siparişi verdim.Ama UPS ile kargoya verdiklerini görünce takılacağını anladım.Ve gümrüğe takıldı.Hatta ncase ile yazıştım 30 Usd yazın vs dedim ama 43 Usd den aşağı yazmıyoruz dediler.Her neyse ben sadece sürecin kaça mal olacağını görmek için vekalet ve faturayı UPS online asistan üzerinden yükledim.Ayrıca vekaleti Ptt ile İstanbul Havalimanı'na gönderdim.

Sizinkini hangi firma ile gönderiyorlar acaba?

Ben daha önce limit 150 EURO olduğunda ncase sitesinden alışveriş yapmıştım.O zamanlar kolaydı hesaplanan gümrük vergisini ödeyip dekontu gönderince adrese geliyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psleda -- 10 Kasım 2025; 17:34:0 >

Son durum nedir peki? Sonuçlandıysa ne kadar vergi ödediniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tutar henüz hesaplanmadı."Gönderinizle ilgili yetki belgeniz gumruk onayi icin isleme verildi. Ortalama 2-3 is gunu icerisinde gumruk karari iletilecektir."şeklinde sms geldi.

Şu ana kadar notere 2025,61 TL + PTT postaya 138 TL ödedim.

Orijinalden alıntı: psleda

Sizin paylaşımdan sonra ben de 29 ekimde T1 siparişi verdim.Ama UPS ile kargoya verdiklerini görünce takılacağını anladım.Ve gümrüğe takıldı.Hatta ncase ile yazıştım 30 Usd yazın vs dedim ama 43 Usd den aşağı yazmıyoruz dediler.Her neyse ben sadece sürecin kaça mal olacağını görmek için vekalet ve faturayı UPS online asistan üzerinden yükledim.Ayrıca vekaleti Ptt ile İstanbul Havalimanı'na gönderdim.

Sizinkini hangi firma ile gönderiyorlar acaba?

Ben daha önce limit 150 EURO olduğunda ncase sitesinden alışveriş yapmıştım.O zamanlar kolaydı hesaplanan gümrük vergisini ödeyip dekontu gönderince adrese geliyordu.

4PX diye yabancı bir kargoya veriyor shopay güvencesiyle, turkiyeye geldiğinde de dhl kargo alıyor diye biliyorum.Gumrukle 20 000 buldu ha.Ben gerçekten sanslıymışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAZUYA MISHIMA -- 11 Kasım 2025; 18:0:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    BITFENİX PRODIGY I GIGABYTE GA-AB350N-GAMING WIFI I RYZEN 7 3700X IMasterLiquid ML240L RGBI 16Gb DDR4 HYPERX PREDATOR RGB I SAMSUNG 960 EVO 250GB I 3TB WD GREEN I SENHEISER RS-170 IANKER Q10 BLUETOOTH KULAKLIK I LOGITECH PRO9000 I LOGITECH F710 X2 I A4 TECH BLOODY R8 I SEASONIC X 850 GOLD

• Arkadaslar TARK a teslim edilmiş görünüyor.Gözüm aydın darısı sizlere.

yani 1500 tl tutarında ürün geciyor bilginiz olsun.

SFF / MINI ITX Severler Kulübü
    BITFENİX PRODIGY I GIGABYTE GA-AB350N-GAMING WIFI I RYZEN 7 3700X IMasterLiquid ML240L RGBI 16Gb DDR4 HYPERX PREDATOR RGB I SAMSUNG 960 EVO 250GB I 3TB WD GREEN I SENHEISER RS-170 IANKER Q10 BLUETOOTH KULAKLIK I LOGITECH PRO9000 I LOGITECH F710 X2 I A4 TECH BLOODY R8 I SEASONIC X 850 GOLD
  • KAZUYA MISHIMA kullanıcısına yanıt

Talihiniz varmış. Geçen yıl Shenzhenaudio’dan verilen siparişler de TR’ye Yunexpress diye bir firmayla geliyordu, onlar da TR’de Aras’a teslim ediyordu. Ürün fiyatı ne olursa olsun vergi çıkmıyordu. 4PX de tahminim öyle bir şirket, TR’de bir temsilcisi yoksa gümrük memurları uğraşmayıp direkt TR’deki anlaşmalı taşıyıcıya devrediyordur bence. Yine de psleda’nınki takılacak gibi duruyor UPS ile gönderildiği için, neye göre UPS neye göre 4PX’e verdiklerini bilemediğimizden bence ciddi anlamda riskli hala.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geldi

SFF / MINI ITX Severler Kulübü
  • 750w sfx veya sfx-L aranıyor , 850-1000 de olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Alienware AW3418DW 34" 120 hz Curved, AMD Ryzen 9 5900x ,ASRock x570 Taichi ,Asus Rog Strix Helios GX601, XPG 32 GB 3200 Mhz RGB Ram , MSI RTX 3070 Suprim - FSP Aurum PT 1000W Psu , Samsung 980 PRO nVme 512 GB , Netac 1 TB Nvme (depo) , Corsair K95 RGB platinum Klavye Logitech G502 Hero Mouse, Corsair MM800 RGB mousepad, Corsair Void Pro RGB Wireless Kulaklık, GIGABYTE AORUS LIQUID COOLER 360 mm Sıvı Soğutma, Creative Sound BlasterX Kratos S5 RGB Ses Sistemi
  • Wout.Weghorst kullanıcısına yanıt

Başkan kasayı nereden aldın, şuan TR'de satışta yok sanırım bu kasa

teknobiyotikten almıştım kalmamış olabilir ben alalı 1 yıl oldu

Evet orada favoriledim, geçici olarak temin yok diyor, umarım tekrar girer stoklara, teşekkürler bilgi için

SFX PSU bulmanın zor olduğu şu dönemde fiyat fena değil gibi.

• darkdevil666 D kullanıcısına yanıt

merhaba, ben yeni kullanmaya başladım bu psu'yu corsair sf600'den geçtim. sf600'e göre çok gürültülü çalışıyor açıkçası rahatsız etmeye başladı. iade edip sf750 ya da sf850 bulmaya çalışıyorum ama corsair tr'den çekildi mi nedir hiç bir şey yok stoklarda.

sf600'ümle bir türlü 5070ti'dan görüntü alamadım, en iyisi yeni bir psu ve direk 12vhpwr standardına geçeyim dedim ama seçenekler çok kısıtlı sfx için.

Maalesef bir süredir Mini ITX sistem parçaları bulabilmek zorlaştı. Bu sebeple mini sistem kurarken çok fazla alternatif olmuyor.

• Çekildi mi bilmiyorum. Ama desteğini bitirdiğini söylemişti birkaç arkadaş. Sadece bulunduğunuz bölgede distribütör/servis aracılığıyla hizmet alabilirsiniz diye belirtmiş mailde firma. Sfx güç kaynaklarını Qp, itopya bir de yanlış hatırlamıyorsa sinerji sattı. Birkaç ay sonra stok tükendikten sonra tekrar stok da oluşmadı.

Sf600 platinum işe sorun olmaması lazım aslında. Halen çok başarılı bir üründür.

Bu arada sfx psu hiçbir zaman kolay bulunamıyordu özellikle corsair.
    Bazen Lian li falan satılıyor ama sessizlik olarak corsair kadar başarılı değildir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.