Güle güle kullanın,ben de aldım pci-e 3.0 versiyonunu.Fractal'a mail attım kasanın kutusunun resimlerini ve seri numarasını gönderince tamam dediler.Postaya verdik diye de mail attılar.Yazışma 28 temmuzda başladı,henüz riser bana ulaşmadı.Dün tekrar mail attım takip noyu bekliyorum diye,cevap olarak bu tarz küçük parçaları takipsiz posta ile gönderiyoruz dediler.En geç yarın yani çarşamba bana ulaşacakmış...Göreceğiz. |
SFF / MINI ITX Severler Kulübü (249. sayfa)

-
-
Siz de iyi günlerde kullanın. Bugün yarın ben de mail gönderirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güle güle kullanın, 9. kasa olmasaydı bende bir ridge kurmak isterdim :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler
-
Corsair SF600 için kablo seti nereden temin edebilirim? Thermaltake'in Ttmod kablo seti kaliteli mi? Sfx için kablo boyları nasıl?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Arkadaşlar 5K'ya ROG X570-I almak mantıklı mı?
-
Mevcut ekonomik koşulları düşünürsek maalesef evet. Ben de birkaç ay önce aynı anakartı aynı fiyata sattım.
-
Satıp DDR5'e mi geçiş yaptın?
-
Evet. Matx kasa topladım. Yapamadım. Gözüme büyük geldi. Tekrar itxe döneceğim
-
İntel mi AMD mi düşünüyorsun? B760-I model fiyat olarak uygun gibi.
-
Parçaları aldım hocam. 7700X, Asus Rog Strix B650E-I.
-
yine bir şeytan dürtmesi
Corsair 2000D Hava Akımı Mini-ITX PC Kasası - Mini-ITX Form Faktörü - Çelik Hasır Paneller - Üç Yuvalı GPU Desteği - Soğutma Optimize Edilmiş İç Mekan - Modern Ön Panel G/Ç - Beyazamazon
Corsair 2000D Hava Akımı Mini-ITX PC Kasası - Mini-ITX Form Faktörü - Çelik Hasır Paneller - Üç Yuvalı GPU Desteği - Soğutma Optimize Edilmiş İç Mekan - Modern Ön Panel G/Ç - Beyazhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BW4PT5BT?ref_=cm_sw_r_apin_dp_NQ5VKPBX9VZ41DWVNW0N
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aynı dürtme bende de oluyor.
Corsair hem güzel hem fonksiyonel kasa yapmış
-
hocam meshlicious’tan çok memnunum ama işte insan acaba diyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Meshlicious bunun daha iyisi ve daha küçüğü, bence seni şeytan hiç dürtmesin
1.857,96 TL kargo fiyati var
-
compare-sffpc (comparesffpc.com)
Kasalarin masada nasil gozukecegine dair AR destegi veren bir site. Listeden istediginiz kasayi secip masaya ekleyebiliyorsunuz.
Banana for scale
Ayrica bu excel uzerinden SFF ile ilgili yardimci datalara ulasabilirsiniz:
SFF PC Master List - Google Drive
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temet Nosce -- 5 Eylül 2023; 12:42:54 >
-
Evet ama 4000 TL’ye de premium ITX kasa yok zaten. Toplam fiyata göre değerlendirmek lazım ki 6K da fiyat premium kasalar için başlangıç fiyatı sayılır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X