AKLLA A6, önceki mesajımda da bahsetmiştim yaklaşık 250 dolar + 350 tl vergiye geldi. Vergi işi biraz şans ve beceri tabii ki. Kur 21ken falan aldığım için 5500tl civarına geldi diyebilirim, şanslıydım. Bu fiyata 2 mesh panel 2 tane cam panel ve ekstra korumalı kargo dahildi. Kasa yaklaşık 20.6lt, mff diyebiliriz. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kablolalamayla falan pek uğraşamadım açıkcası çünkü jonsbo pica a5 işlemci soğutucu siparişi verdim, şuan yukarıda 15mm thermalright aşağıda idcooling 25mm argb 120mm fanlar var. 140mm yukarı ve aşağılara argb fan lazım, çıkışa 120mm bir fan lazım hatta önede 2 tane fan koyabilen olmuş ben de koymayı düşünüyorum(25mm bile sığar öne). Noctua / Arctic'den beklediğim gibi bir 140mm fan çıkarsa onlarıda alıp, hepsini toparladığımda kablolamayı yaparım diye düşünüyorum. Anakartın üst kısmı ile üstteki fanların arası epey boş kalıyor oraya bütün kablolamayı sığdırabilmek mümkün. Bence çok şık bir kasa beklediğimden eksik bir şey göremedim. Benim açımdan tek eksisi önde sadece 1 tane usb c çıkışı olması ve asimetrik başlatma tuşu olmasıydı. ama çok önemli şeyler değil zaten ugreen ağızlığıyla 2 tane usb a ya çeviriyorum. AKLLA A4 Pro ve Id Cooling IS60-Evo ARGB(66mm) işlemci soğutucusu satılık almayı düşünen olursa sarı sitede:1109237648 aratarak ulaşabilirler burdan da yazabilirsiniz. Kabaca kasanın desteklerini de ekliyorum; ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 29 Haziran 2023; 1:55:48 > |