biliyorum tanıtımlarda falan kullanırım belki sunumlarda ama 240plik bir video bile 4k olur mu?
quote:
Orijinalden alıntı: A.F.Y.D
biliyorum tanıtımlarda falan kullanırım belki sunumlarda ama 240plik bir video bile 4k olur mu?
Herhangi bir video düzenleme programıyla piksel sayısını arttırıp 4K boyutlarında yapabilirsiniz ancak kalitesi ve netliği yine de 240p gibi olur yani değişmez.
AgentwhoA
kullanıcısına yanıt
o zaman pek faydası yok 720 p videoları yada 1080 p videoları indirmek daha sağlıklı gibi
quote:
o zaman pek faydası yok 720 p videoları yada 1080 p videoları indirmek daha sağlıklı gibi
Ben de öyle düşünüyorum hocam. 4K teknolojilerine biraz erken geçildi bence ve çok yer kaplıyorlar.
AgentwhoA
kullanıcısına yanıt
zaten disk alanları da çoğalıyor gittikçe ve alanlar çoğaldıkça disketlerde küçülüyor, mesela 256 gb mikro sim çıktı, devir değişti, neyse saol
quote:
zaten disk alanları da çoğalıyor gittikçe ve alanlar çoğaldıkça disketlerde küçülüyor, mesela 256 gb mikro sim çıktı, devir değişti, neyse saol
Evet dediğiniz doğru ama 4K çözünürlüğü TV desteklemiyorsa kullanılmayabilir. Çünkü 4K , 8K televizyonlar çıkalı çok olmadı. Önemli değil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme