Bildirim
yardım: asp ile access db sorgukamak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Sorgu = "select * from _TABLOADI_ where _FIELD1_=' " & _DEGISKEN1_ & " ' and _FIELD2_ = ' " & _DEGISKEN2_ & " ' and _FIELD3_=' " & _DEGISKEN3_ &" ' "
böyle 3 string ifadeyi aynı anda sorgulayabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiR MaNiaC -- 21 Ocak 2007; 3:33:27 > -
quote:
Orjinalden alıntı: SiR MaNiaC
Sorgu = "select * from _TABLOADI_ where _FIELD1_=' " & _DEGISKEN1_ & " ' and _FIELD2_ = ' " & _DEGISKEN2_ & " ' and _FIELD3_=' " & _DEGISKEN3_ &" ' "
böyle 3 string ifadeyi aynı anda sorgulayabilirsin
dostum bende bir soru sorayim ,bu asp.net de nasil db yolu kuarim ve baglanirim , tabiki c# ile. Kitap aldim Asp.Net ve C# A. Russell Jonse ait .Ama bu kitap profosyonellere hitaben yapilmis. ASp bilgim var ama asp ve aspnet cok farkli..._____________________________
intel core2 E6600 2 ghz , 1 Gb Ram 800 mhz , Seagate 320 Gb Baracuda SataII/7200/16MB , Gigabyte P35-DS4 mainboard,Palit GF 8600 GT 256MB DDR3 Support DX10 -
valla çok ta farklı değildir diye düşünüorum ama .NET ile ilgilenmeye hiç vaktim olmadı ne desem yalan olur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler