Şimdi Ara

Ders notlarını Pcye yazma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: JustLetmego

Şuan seni dava etse biri direk alırlar akşam evinden. Birinin izni olmadan ses kaydı almak yasal değil.

Bilgisayar açmada izin vereceklerini sanmıyorum ki, buda bir psikopatlıktır.

Bilgisayar Mühendisliği okuyorum gidipte teori dersinde bilgisayar açıp not tutan birini görmedim.

Hocalar biliyor usta amma abarttın sende

Bence gayet normal yani, taşınabilir herhangi bir alet sonuçta psikopatlık ne alaka?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ''insanlar ölünce cennete gideceklerini söylüyorlar ama bunun doğru olduğunu sanmıyorum, biri öldüğü zaman, o kişi insanların kalbine doğru yolculuğa çıkar. anılarda yaşamaya devam eder. ama eninde sonunda anılarda kaybolacak. bu yüzden insanlar ayrılırken arkalarında bir şeyler bırakmak isterler. böylece diğerleri tarafından unutulmazlar. bu yüzden asla unutmayacağız.'' - Kaito
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueExorcist

quote:

Orijinalden alıntı: bobsantino

quote:

Orijinalden alıntı: BlueExorcist

quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

İdare falan dediğine göre sanırım üniversitede değilsin. Bu durumda sorun olabilir.

Bir diğer mesele de klavye çok ses çıkartıyor sınıf sessizken rahatsız edebilir insanları.

lise son sınıfım hocam, klavye mikro benim pcmin ses çıkarmıyor yani

Lisede olmaz. Defter tutmak bu kadar zor mu?

her ders için ayrı ayrı defter tutmayı sevmiyorum hocam, tekli defteride kaybetme korkum var, elle yazmayıda pek sevmiyorum zaten klavye daha iyi geliyor

Sekreter dosyası ve 1 top kağıt işini görecektir hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mimarlik ogrencisiyim. Herkesin cantasinda notebooku olar. Fakat teorik derste kullanana hoca bile kiziyor.

Kaldi ki sen lisedesin. Hocalarin egolariyla kendilerini yiyorlar. Ogrenci psikolojilerinden haberleri yok. 1 senen kalmis dayan olsun bitsin. Unide de tablet alir tutarsin notunu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

Mimarlik ogrencisiyim. Herkesin cantasinda notebooku olar. Fakat teorik derste kullanana hoca bile kiziyor.

Kaldi ki sen lisedesin. Hocalarin egolariyla kendilerini yiyorlar. Ogrenci psikolojilerinden haberleri yok. 1 senen kalmis dayan olsun bitsin. Unide de tablet alir tutarsin notunu.

Hocalarımız iyi ya, ginede pazartesiye bakar iş
    ''insanlar ölünce cennete gideceklerini söylüyorlar ama bunun doğru olduğunu sanmıyorum, biri öldüğü zaman, o kişi insanların kalbine doğru yolculuğa çıkar. anılarda yaşamaya devam eder. ama eninde sonunda anılarda kaybolacak. bu yüzden insanlar ayrılırken arkalarında bir şeyler bırakmak isterler. böylece diğerleri tarafından unutulmazlar. bu yüzden asla unutmayacağız.'' - Kaito
  • Dostlar işe yaradı bugün götürdüm yanımda izin verirler belki diye, dersimize gelen hocalarla ve müdürle görüştüm çoğu kişi yazmaktan elleri yorulurken ben bir çırpıda bitirip dersime baktım, çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim, bizim diz üstü bilgisayarım çok ince ve çok hafif, iş bilgisayarı gibi zaten, teneffüslerde ise çantaya koyuyorum olup bitiyor

Böyle güzel olacağını bilsem daha önceden düşünürdüm, defterde 2 3 sayfa tutan yazıyı ellerim ağrımadan direk yazabildim, ağırlıktan kurtuldum, birde bazen sıkıldığımda paintte bir şeyler çizdim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.