Bildirim
sessiz bir mouse arıyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Öyle bir mause varsa ben de alayım yaw.
_____________________________ www.yabandostu.com
Av,Kamp,Gezi ve El fenerine Özel Forum -
dostum burada fandan filan değil mousedan söz ediyoruz 

_____________________________ Eşeğe eşek dersin eşek bile utanır,insana eşek dersin şaka diye sırıtır... -
ben görmüştüm basarken sanki yumuşak bi yere basar gibi hiç ses çıkarmıyo markası microsoft du sanırım. _____________________________ 
-
arkadaşlar bilgi paylaştıkça artar cevaplayan arkadaşlara çok teşekkür ederim ama yine de mouse tavsiyelerini alamadım
_____________________________ -
internete cafelerin eski mouse larıdan hiç ses çıkmıyor onlardan alabilirsin
_____________________________ PSN: yeni_dehliz -
A4 Tech vardı bir tane hiç sesi çıkmıyordu. Şimdiki çok fazla ses çıkarıyor. Araştırmanız lazım bilgisayarcılara gidip.. -
ses çıkarmasa gıcık olurum asıl
_____________________________ Acı su da tatlı su da berraktır. Sakın görünüşe aldanma. Görünüşte herkes insandır ama gerçek insan HAL ehli olandır! (Hz.Mevlana) -
quote:
Orjinalden alıntı: scopus
internete cafelerin eski mouse larıdan hiç ses çıkmıyor onlardan alabilirsin
benim de o aklıma geldi direk.
_____________________________ -
mouse, klavye dedin ses çıkartır tak tak basıcanki yazdığını anlayasn :D _____________________________ -
bassmassan ssess çıkmazz _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
click sesi olmayan çok sessiz bir
bildiğiniz ne kadar