HP 250 G4 ürünü kabul etmediler ticari ürün diye. HP 255 G8 yeni aldığım ürün ve o üründe ticari ürün diye kabul edemeyeceklerini söylediler. Kampanya bireysel ürünlerde geçerliymiş, öğrenğin pavillion gibi. |
Eski HP'si olup yeni bir HP alacak kullanıcıya 480TL'ye kadar para iadesi kampanyası. (138. sayfa)

-
-
Kampanya devam ediyor mu, sitede bilgi göremedim. Ne yapmak lazım?
-
İade ücretleri enflasyon karşısında çok az kaldı. HP marka sadakati istiyorsa iade ücretlerini ve kademelerini güncellemesi lazım. 2000 TL'ye bilgisayar kalmadı.
-
Diğer firmalar 1 krş dahi iade etmiyor. En azından HP nin kampanyasıyla bir mouse , soğutucu ya da çanta vs alınabiliyor.
Kampanyayı kökten kaldırmasalar iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba elinde seri numarası fotoğraflarıyla olan ulaşabilirmi bana teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kampanya bittimi
Güncel olarak devam ediyor mu?
halen var mı bu kampanya
-
4448121 numarasını aradım, kampanya devam ediyor ama ücret hala 480 dedim apla, alacağımız laptoplar 5 binden 45 bine çıktı, yapcek bişey yok diyor.
Evet var ve güncel miktarlar şu şekilde: 0 TL – 17599 TL arası indirim çeki yoktur
17600 TL – 21999 TL arası 1000 TL indirim çeki
22000 TL – 35099 TL arası 2000 TL indirim çeki
35100 TL üzeri 3000 TL indirim çeki
*Yukarıda belirtilen tüm fiyatlara KDV dahildir. Tek şart kişisel laptopunuzun yerine tekrar kişisel laptop alacaksınız. Yeni laptopu alınca veya almadan hemen önce 4448121 i arayıp kayıt yaptırmalısınız ve gelen maildeki talimatları yakip etmelisiniz.
-
En yüksek olana bakarsak 9 sene önce %15 miş şimdi %8 civarı…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X