Şimdi Ara

Algida #YazBaşlasın (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.192
Cevap
49
Favori
81.445
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ceylinnaz

Hocam bende kartla kodsuz bir şekilde alıyorum. Bana kodsuz olarak alabileceğimi kasiyer söyledi ama. Kampanya karta yükleniyor dedi. Bende hergün kodsuz olarak adetli olarak alımımı yapıyorum.
    Daha sonra farklı kasiyerlere de durumu anlattım ama birşey olmaz dediler. Halbuki benim kodum vardı zaten elimde.
    Bu tür kampanyalar da firmaya şikayet etmek hoş bir davranış değil. Burada herkes zarar görür. Bir daha firma kampanya yapmaz. Bu durumda bence sizin yapacağınız tek şey yapılan size göre nahoş bir olay ise eleştirmek ve sizin bunu yapmamanızdır.

Ölücüye bak tatlı dil kullanıyo bide şikayet etmesin diye haksız kazanç sağlayan herkese hakkım haram olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben insan olana tatlı dil kullanıyorum. Ama istersen sana farklı bir dil ile hitap edebilirim. Ayrıca senin hangi hakkını kim yiyor anlamıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Ben insan olana tatlı dil kullanıyorum. Ama istersen sana farklı bir dil ile hitap edebilirim. Ayrıca senin hangi hakkını kim yiyor anlamıyorum.

Konuşma ölücü haksız kazanç kazanıcı seni blokladım git oluculuğe devam et

• Allaha sukur bugunde 3 dondurmamizi aldik

• quote:

Orijinalden alıntı: HDWaTCHeR

BURDAN MİGROSTAKİLERİ KANDIRIP KARTA YÜKLEDİM ŞİFRELERİ DİYEN HARAMZEDELERE SESLENİYORUM. YAPTIĞINIZ AHLAK KURALLARININ DIŞINDA VE HARAM . BU HEPSİBURADA TELEFON 10 LİRA OLAYI DEĞİL. BURDA BİR YALAN VAR. KENDİNİZİ AKILLI HİSSETMENİZ NE HOŞ! GÖRDÜĞÜM MAGAZAYI BİLGİLENDİRDİM. VE MERKEZİ ARADIM.

Ben de konunun linkini unilever'a mail attım. El arabasıyla markete gidip tüm dondurma stoğunu eriterek karaborsada satan mahluklarla aynı topluluğa karışıyoruz, Allah ıslah etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kral.

quote:

Ben insan olana tatlı dil kullanıyorum. Ama istersen sana farklı bir dil ile hitap edebilirim. Ayrıca senin hangi hakkını kim yiyor anlamıyorum.

Konuşma ölücü haksız kazanç kazanıcı seni blokladım git oluculuğe devam et

Ölücü değilseniz sıcak fırsatlarda işiniz ne gidin,baska konularda takilin

• ceylinnaz kullanıcısına yanıt
    Kodsuz 3 ayri cesit alabiliyor musun yoksa 1 tane mi ayrica kodsuz + 3 cesit (kodlu) yani toplqmda 4 adet aliniyor mu ?

• Konunun tamamını okuyamadım. Daha önce cevaplandıysa kusura bakmayın. Sorum şu aynı kodlarla darklı günlerde alabiliyor muyuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek kartta 1 kodla 3 dondurma aldığınız zaman tekrar farklı kod daha kullanın tekrar 3 dondurma alınabiliyor. Denendi ;)

• Burayı takip eden çok şereflinin biri mağazadaki bütün dondurmaları almış boşuna gittim yarım saat 2 dondurma alacaktim altı üstü

• Siz migorusun ve algidanın bu durumdan haberdar olmadığını mi sanıyorsunuz? Binlerce dondurma 0.1 krş tan geçiyor günlerdir. Demekki iki firmada bu durumdan memnun. Tabikide işi abartıya kaçırıp günde 20 30 dondurma alanları savunmuyorum ama gidipte 2 tane dondurma alamayan yada uğraşmak istemeyenin burada alanlara sallaması çok saçma.

• Buradaki migros jet de magnum ve winner lari bitirmişler migros 3 gündür double koymuyor dolaba. Bunu isteğe göre satip satmama yetkileri var mi?

• Arkadaşlar acil olarak magnum double koda ihtiyacım var hep vinger ve dik çıkıyor takas etmek isteyen pm atabilir mi?

burak6721 hocam tarafından temin edilmiştir. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRBOZGUR -- 20 Nisan 2016; 20:56:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aborjin06

dün akşam saat 9 gibi yaptım alışverişi, 1 magnum 1 cornet aldım. bugün iş çıkışı 6buçuk gibi gitsem 24 saat olmadı diye alamayacak mıyım?

Forumda defalarca yazıldı.
    Saat 24.00 i geçince yeni gün başlıyor.
    Yani bugün 22.00 da dondurmayı alsan, yarın sabah 10.00 da yeniden dondurma alabilirsiniz.

• Soickan S kullanıcısına yanıt
    Tek kartla 3'ten fazla alınamıyor diye yazdı diğer arkadaşlar hocam. Eminmisiniz?
  • Adamlar eski stokları eritiyorlar işte en azından dondurmaya da alıştırmış oluyorlar
  • ilk3r İ kullanıcısına yanıt
    Yok hocam adamlar koyuyor bizim millet aç gözlü. İzmir Buca'da Tanşaş'da kardeşim görmüş. Orta yaşlı karı koca 20 tane money kartla gelmiş 50-60 dondurma almış. Başka müşteriler ve kasiyer tepki göstermişler.

Adam bi de utanmadan bu dondurmalara özel dolap alıcam filan demiş o zaman linç edeceklermiş az kaldı.

Kusura bakmasınlar böyle yapanları orda aldığı dondurmaları zorla ağzına tıkıp yedirecen.

Günde 2-3 kartla hadi 5-10 tane neyse de 50-60 ne ya.

Sonra dondurma kalmaz tabi.
  • 30 adet kuralı yok arkadaşlar. 31 oldu bugün ile aynı karttan. Ya da her çeşit için 30 adet dedilerse bilemem. Toplam 31 oldu benim

• turuncu6 T kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen işi bilmiyor yoksa olur.
  • CARNIVALE kullanıcısına yanıt
    Düşüyor bende bugün ilk defa denedim oldu. 2 kartla 5 tane aldım ama nedense 1 tanesi düşmedi.

Öde ve Bitir deyince düşüyor sistem. Tabi ilk önce money kartla giriş yapmayı unutma.
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.