Şimdi Ara

Algida #YazBaşlasın (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.192
Cevap
49
Favori
81.247
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mamlamoz

Arkadaslar uzulerek video cekmekten vaz gectim isimden felan olmak istemem ama deneyen arkadaslar jet kasadanda yaptiklarini gordu tesekkur eden herkese afiyet olsun somurun bu yahudileri 😀

Hocam bugün jet kasaya money club kart girişine bastım money kartı posa taktim urunu okuttum ama fiyat düşmedi bunun üzerine normal kasadan denedim dustu jet kasada nerde hata yaptım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extrabold -- 18 Nisan 2016; 18:27:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dondurma sandım la

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • extrabold kullanıcısına yanıt
    Money kartı posa takmıcan monitörün yanına olutacaktın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaslar uzulerek video cekmekten vaz gectim isimden felan olmak istemem ama deneyen arkadaslar jet kasadanda yaptiklarini gordu tesekkur eden herkese afiyet olsun somurun bu yahudileri 😀

Sakın yükleme direk ünilever ataşehir senin defteri dürür bak demedi deme hele mağaza içi görüntü falan kurumsal bilgisayar ekran görüntüsü falan aslanım ekmeğinden olmakla kalmaz casusluk davasıda yersin sana bu sağlam bi yerden tiyo olsun ataşehirde havalar şu an çok gergin????

• quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

quote:

Sakın yükleme direk ünilever ataşehir senin defteri dürür bak demedi deme hele mağaza içi görüntü falan kurumsal bilgisayar ekran görüntüsü falan aslanım ekmeğinden olmakla kalmaz casusluk davasıda yersin sana bu sağlam bi yerden tiyo olsun ataşehirde havalar şu an çok gergin????

Bu kampanya yüzünden mi çok gerginler

• quote:

Orijinalden alıntı: GasiOr

quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

quote:

Bu kampanya yüzünden mi çok gerginler

Anadolu grubu yönetim değişikliği Bülent özaydınlı abimizin gidişi desem çalışan arkadaş anlar dikkat etsin diye dedim ataşehirin neresi olduğunu o anladı

• quote:

Orijinalden alıntı: berkay956

Money kartı posa takmıcan monitörün yanına olutacaktın.

Teşekkürler birde öyle deniyim yarın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yazının özeti yokmu ya

• BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    24 saat Gecmesine gerek yok hocam yarin istediginiz bi saatte alabilirsiniz migros 10 da aciliyo isterseniz 10.01 de isterseniz 21.55 dede alabilirsiniz

• arkadaslar 2 kodu tek karttan geciremezmiyiz faha once kullanmadim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursa Moda Evlerinin orada ki migros jetten sorunsuz alım yapıldı, bilginize.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay956

5-6 tane nogger winner kodum vardı kasiyer hatalı dedi sadece 1 magnum 1 cornet alanbildim. Varmı böyle bir sıkıntı yaşayan

kardeşimi gönderdim magnum için kod hatalı demiş. ilginç
  • Jet kasada ne yapicaz biri pm atabilir mi?

• Magnum cornetto ve winner dan biraz önce, 3 farklı kod ile birer tane aldım

• arkadaşlar kusura bakmayın cok sayfa olmus hepsini okuyamadım. her farklı kodla aynı gün 2-3 dondurma alabilirmiyim? yoksa hergün 1 dondurma mı? biri özetlerse iyi olur. teşekkürler
  • quote:

24 saat Gecmesine gerek yok hocam yarin istediginiz bi saatte alabilirsiniz migros 10 da aciliyo isterseniz 10.01 de isterseniz 21.55 dede alabilirsiniz

Hocam buna emin misiniz yarın işlerimi ona göre ayarliyacagim bugün 16.00 da aldim yarın 15.00 da alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extrabold -- 18 Nisan 2016; 19:20:10 >
  • extrabold kullanıcısına yanıt
    Hocam ben farkli zamanlarda aldim oldu burdan baska alan arkadaslarda cevap yazarsa isiniz kesinlesir.

• Saatin önemi yok aynı gün olmasın yeter. Bugün saat 18 gibi sistemden kod ile dondurma alamadım kod geçersiz dedi ama ardından 18.10 gibi rahatça aldım. Yani sistem gidip geliyor

• stouuiop S kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam artik kod kullanmadan kendiniz jet kasadanda ve ya normal kasadanda alabilirsiniz kodlariniz karta tanimlandi

• bugun migrostaki kasiyerlerle kanki olduk. abi bize de öğretsene ya falan dedi gösterdim iyiymiş ya bu dediler :)

magnum yok bizim burdaki migrosta söyledim getirtecekler :)
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.