Şimdi Ara

Algida #YazBaşlasın (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.192
Cevap
49
Favori
81.328
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün aldıgım kod 24 saat sonra silnecekmi acaba arkadaşlar yoksa kampanya bitene kadar kullanabilirmiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

Orijinalden alıntı: bhtyrmtl

Farklıydı ama önemli olan şifresiz nasıl geçtiği?

olay çözüldü
    sen ilk sifreyi veriyorsun money kartina kampanya işleniyor ve tek sifre ile 3adet farkli dondurma alıyorsunuz ister ayni anda ister tek tek al biruncisi şifreli aliniyor diger farkli 2dondurmaya sifre yok gerekmiyor afiyet olsun bu dikkatin icin tsk. ler arkadaşım

Siz ayni karttan bahsediyorsunuz hocam ama kimisi bir magnum sifrsiyle 3 ayri karttan magnum almis

o olay magnumun açığı yakında kapatırlar tek şifre farklı money carta olmaz yakında kapatırlar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bostik

bugün aldıgım kod 24 saat sonra silnecekmi acaba arkadaşlar yoksa kampanya bitene kadar kullanabilirmiyim.

10 mayısa kadar kullanabilirsin ve yahut için rahat olacaksa git migros şifreyi kartına işlet orada tarihi yazıyor...

• aynı şifreyi farklı kartlar kullanarak 3 dondurma aldım diyorum aynı kartla mı aldın diye mesaj atıyorsunuz beyler yapmayın etmeyin

farklı kart kullandım isteyen gitsin denesin alsın 3 dondurmasını

aynı şifreyi 3 farklı kart ile kullanıp 3 tane magnum aldım
  • arkadaşlar yazbaşlasın.com dan yeni şifre almak için gece 12 den sonra gün atlaması yeterli. mesela şimdi şifre aldınız yeni şifreyi almak için yarın bu saati beklemenize gerek yok. gece 12 den sonra veriyor
  • Dün 18:30 da şifre almıştım bugün de 18:30 demi almam gerekli yoksa 00:00 dan sonramı yeni hakkım başlıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merak ettiğim ben siteye cuma cumartesi pazar 3 kere giriş yapıp kod alsam kodları bir yere kaydedip haftaiçi birgün gidip 3 tane kodu birden verip aynı aynda 3 tane dondurma alma imkanım var mı.ayrı ayrı çeşit dondurmalar olsa
  • oktayy82 kullanıcısına yanıt
    Ben dün 22.00 da aldım sonra iki buçuk saat sonra 00.30 da aldım veriyor

• Alabilirsin ama her ürün ayrı olsun money kartı ayrı ayrı geçir şifrelerin hangi ürünlere ait olduğunuda unutma

• Gidip money kartımla Kod vermeden her gün 1 er tane Magnum cornet ve Noger alabiliyorum kampanya tanımlanmış ondan galiba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayy82

Dün 18:30 da şifre almıştım bugün de 18:30 demi almam gerekli yoksa 00:00 dan sonramı yeni hakkım başlıyor

dün 18:30 da aldıysan şimdi alabirsin. ben dün 5 de almıştım. yeni şifreyi gece 12 gibi aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: malaustası

aynı şifreyi farklı kartlar kullanarak 3 dondurma aldım diyorum aynı kartla mı aldın diye mesaj atıyorsunuz beyler yapmayın etmeyin

farklı kart kullandım isteyen gitsin denesin alsın 3 dondurmasını

aynı şifreyi 3 farklı kart ile kullanıp 3 tane magnum aldım

hocam sen sistemi çözdün ve sistemin oturmadığını kanıtladın burada şimdilik şifrenin önemi yok sen kartına kampanyayı kayıt ettirmişsin ve tek kartla 3 farklı dondurma hakkın var yalnız bu 3 xondurmasan sonra money cart artık dondurma alamazsın burada önemli olan şifre önemli değil kart önemli bazı çıkıyor bizde magnum çıkmadı diye ailece üzülüyorduk

• serseri441907 kullanıcısına yanıt
    mesela hocam ben bugün siteden kod alsam cumartesi ve pazarda siteye girip kod alsam ve haftaiçinde bir gün salı çarşamba falan gidip o kodları ayrı ayrı geçirip dondurma alma hakkım var mı magnum cornetto winner ayrı ayrı olsa.birde kodların 24 saat geçerlilik süresi var diyor.yeni kod alınca eskisi geçersiz falan da oluyor mu
  • balci1987 kullanıcısına yanıt
    hocam şimdi girdim kod vermedi nasıl alıcaz ben dün akşam 8-9 gibi almıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: messimessipuyol

hocam şimdi girdim kod vermedi nasıl alıcaz ben dün akşam 8-9 gibi almıştım

sanırım gunde 1000 adet şifre veriyor gece 00.01 şifreleri alamaya çalışın...

• Şu tek şifreyle birden fazla dondurma olayı kampanyanın ilk başladığında benimde başıma geldi.

4 şifre ile migrosa gittim ama 3 şifre ile 4 dondurma aldım. Kasiyeri uyardım birine daha şifre girmedik diye ama fişleri kontrol etti bi sıkıntı olmadığını söylemişti.
  • Beyler telden giryorum kod almak için hata veriyor pcden girdiğimdede bu hatayi aliyorum,tarama gecmisini sildikten sonra hata vermeye basladi

• einlied kullanıcısına yanıt
    Önceki konuda bahsetmiştim. Eyüp Migros'daki kasiyer ve güvenlikle tartışmıştım. Onlarda kampanya bizde geçmiyor demişlerdi. Çarşamba günü aynı migrosa gittim sorunsuzca aldım. Dün yine aynı migrosa gittim yine bana kampanya bizde geçerli değil dediler. Bir önceki gün ordan aldığım fişi gösterince paşa paşa kampanya geçiverdi birden
  • quote:

Orijinalden alıntı: balci1987

arkadaşlar yazbaşlasın.com dan yeni şifre almak için gece 12 den sonra gün atlaması yeterli. mesela şimdi şifre aldınız yeni şifreyi almak için yarın bu saati beklemenize gerek yok. gece 12 den sonra veriyor

Sifre alinabilir ama sartlarda her dondurma alimindan sonra 24 saat gecince yenivdondurma alinabilir diyor. Yoksa kod da bloke olur diyor

• Jn-Snow kullanıcısına yanıt
    1 er dondurmayi sifresiz aldiktan sonra elimizdeki sifreyle yeni dondurma alabiliyoruz mu alabiliyorsak kac tane?
    Eger oluyorsa allah derim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.