![]() ![]() 3g 2100 4g sadece 1800 20mhz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
![]() ![]() 3g 2100 4g sadece 1800 20mhz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() ![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hocam açın bir kayıt belki şanslıysanız dikerler, güzelce keyfini çıkarırsınız Jazzalyn hocam da öyle yaptı şuan sefasını sürüyor. :D Benim bölge de de turkcell boyle |
Actirdim hocam güya duzeltecekler bekliyoruz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İnşallah sonuçlanır hocam. Baskı yapın ve elinizden gelirse eşinizin, çocuğunuzun telefonundan arayıp kayıt açtırın yoğunluk olduğunu görürlerse belki hızlı sonuç bulur. Tek kişi için hiçbir firma dikmez.. |
Benim ana hattım olmadığı için sorun yok hocam. Telekom yedek hat. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Olsun hocam, herkes yüksek hız almayı hak ediyor ama boşverin yaparlarsa ist. iyi olur. Yapmazlarsa ne diyelim :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 24 Mayıs 2021; 8:56:2 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 24 Mayıs 2021; 8:55:35 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 24 Mayıs 2021; 10:53:57 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Eyvallah hocam covit sonrası ufak bir tatil yapayım dedim.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokbiloz -- 24 Mayıs 2021; 11:42:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |