TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (813. sayfa)

-
-
Arttı geri düştü hocam. Lte de çekiyordu ama testi 3g ile yaptım.
Şehirlerarası yolda da iyiydi hocam videolar donmadı açıkcası.Çeşitli yerlerde 3g ye düşüyor. Ancak kesinti olmadı hiç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 17 Aralık 2020; 17:45:3 > -
-
-
Telefondaki iyileştirmeden ziyade şebeke tarafında iyileştirme var. Telefonlar bizde kullanılan standartları uzun süredir destekliyor olmalı. Hani o telefonun alabileceği hızı verebilecek şebeke tok Türkiye'de.
-
-
-
-
-
işin teknik kısmından çok anlamıyorsunuz belli ki. iphone 11 2x2 mimo destekli intel modemli zayıf bir telefondu 4g çekim olarak. 11 pro aynı modemi kullanıyordu ancak 4x4 mimo oldugu için daha hızlıydı ancak çekim kapasitesi aynıydı. 12 serisinde qualcomm x55 modemlere geçildi bu yüzden performansı çok daha fazla. avrupa ve amerikada intel modemlerden çokça şikayet ediliyordu. şebekede iyileştirme falan yok dedigim testlerin hepsi 1 ay içinde yapıldı, ayrıca günlük kullanımlarımda ben de fark ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Reis şu hızlarla cebelleşme yau.
TT kötü senin orada dimi?
Qualcomm bu işi iyi yapıyor bence
-
Hocam; @sis651 hocam Turkcell tarafında şebekede ki iyileştirmeden bahsediyor sanırım. Ekim ayı itibariyle Turkcell mevcut istasyonlarında güncellemeler yapmaya başladı. Artık 2600 bandınıda devreye sokuyor.
-
Ne yapayım kafaya takıyorum işte.
TT başlarda çok kötüydü. Şimdi epey süre geçti düzeldi mi bilemiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ama reis böyle olmaz. Cebelleşme haybeye, psikolojin bozulur.
TT'u bi dene en azından. Oda olmazsa Turkcell'e dön, ya bütçeyi arttır ya da kullanımını azalt, az ve öz olsun yani..
Youtube kullanımın ne kadar aylık?
Bi yoluna bakacağım artık. Hesaplamadım ama epey var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X