Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (716. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

6 Misafir (5 Mobil) - 1 Masaüstü,
5 Mobil

Giriş
-
Hocam gel Bursa'ya taşınalım. Orada full çekiyor 100mbps altı vermiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 16 Ağustos 2020; 19:27:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ee dedim hocam sana full çektiği ve 100 küsür mbps lerde uçtuğu yerlere tasinalim diye sesin cikmadi 😁
Artık canıma tak etti hocam, kıskançlık bastı. Neden bizde o şekilde kullanmayalım ki?
İlk fırsatta konum atacağım.
-
-
Hocam youtube da bir çiftçi arkadaş var video paylasiyor köydeki işlerle ilgili. Eskişehir de bir köyde yaşıyor. Turkcelle başvurdu 4.5g getirin diye. Turkcell 4.5g kuruluma başladı. Sende başvurduysan büyük ihtimal kurarlar. Talep geldimi değerlendiriyorlar. Tabi ki garantisi de yok. Ben mesela İstanbul Kartal Yakacıkta iyi cekiyordu hizlarda iyiydi baz istasyonunu kaldirttilar mi ne oldu sinyal gucu zayifladı. Başvurdum taca attılar beni :)
3 hattan başvuru yaptım hocam. 528 saatte durum belli olacak. Burada tam önümde dağ var o sinyali fena kesiyor. Sağ tarafımda kalan dağa bir istasyon ya da ne bileyim sinyal arttırıcı birşey konursa hiç sinyal almayan 3-4 köy daha var, oralarda faydalanır.
Bakalım seneye ikisinden birisi çözer inşallah ama gönlüm Turkcell'den yana. Olurda TT buraya istasyon dikerse Turkcell kullanan bir kişi kalmaz, kulaktan kulağa yayılır.
-
Bu çöpün şebeke aradığı yerleri yazsam ansiklopedi olur. Allah var ama Ankara da merkezi noktada 4.5g arada gitsede 1 kademe çekiyor. Ne diyelim ama ucuz çekmese de olur mu diyorduk, ya da 4.5g yoksa 3g kullanalim mi diyorduk? Kendimizi nasil kandiriyorduk?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokbiloz -- 16 Ağustos 2020; 20:15:49 >
-
-
-
-
-
-
-
haydaa 🙃
Geçmiş olsun, sadece o bölgede mi hızlar böyle yoksa Vodafone daha iyi bir performans mi sergiliyordu
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İş merkezi biraz uzak baz yakın olabilir ona iyi hız alan arkadaşlar vardı, ama sağım solum arkam heryer beton yığını apartman buraya talep açıcam telekom,turkcell ve vodafone içinde.
Vodafone akşam cok düsüyor reis hızlar onunda ama inan ben turkcellden bir 50-60 bekliyordum yinede.
Ama genel anlamda en iyi hızı turktelekom,turkcell,vodafone deneyimleyen biri olarak en iyi vodafone ile aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 17 Ağustos 2020; 22:38:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X