Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (486. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
-
-
Belirli bir süre zarfında ping değerinizdeki değişimleri/dalgalanmaları ölçüyor diyebilirim. Ping sürelerinin ne denli stabil olduğunu belirtiyor. Aynı zamanda internet bağlantınızın stabilitesini anlamak için de bir referans. Düşük olması makbuldür, tıpkı ping gibi.
Benim bilgim bu yönde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam benimki de sabit ama sorun hattan değil de ev içi ağımdan kaynaklanıyor, nedense telefon bazen 5Ghz frekansında sapıtıyor.
Hocam ben de tam bilmiyorum ancak bildiğim kadarıyla paketler arasındaki ping süresi farklarını ifade ediyor, az olması kararlı bir bağlantıya işaret olmalı. Tabii daha bilgili arkadaşlar da cevap verirlerse biz de tam olarka nedir öğrenmiş oluruz.
Pardon sonradan farkettim sabit net oldugunu resme dikkatli bakmamisim,5ghz de wifi kanali secme var degilmi manuel olarak
Bu arada benim testler kablolu baglanti ile yapildi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet kanal seçebiliyorsunuz ama otomatikte bıraktım ben.
İşin ilginç kısmı bu sorunu sadece telefonumda yapıyor olması diğer 5Ghz ile bağlanan cihazlarda böyle bir sorun yok.
-
Hocam wifi analyzer diye bir uygulama var androidde ,android cihaz varsa elinizde onu indirip, cevredeki modemlerin kanallarina bakin modeminizin dibinden sonra hic kullanilmayan veya cok az kullanilan kanali secin
kanal oto da kaldimi rasgele kanaldan kanala atliyor
Ek olarak testi yaparken sadece sizin telefon bagli olsun,internet kullanimi olmasin ozellikle download
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamamdır hocam bir bakayım. Çok teşekkürler.
-
Bide Turkcell i deneseydin
-
-
Kandıra giderken geçiyoruz oradan da arabada olduğum için telefona bakmadım hiç
Turkcell error veriyor çünkü orada band20 Carrefour dan geliyordur tahminimce sur yapıda istasyon yoktu .eskiden böyle değildi AVM’lere yatırım yapardı .
Giderken bulvarda bi hız testi deneseydiniz Vodafone den
Şöyle ki Vodafone Suryapı Avm içinde 2600 mhz yi koymuş ortalama 40-60 arası hız aldım yoğun kullanımda ama en üst katta bir ara cinemaximum da 1800 mhz den çekti 0.80 mb ile 4 mb arası hız aldım Vodafone den. Avm den çıkıp Kızılay plaza önünde test yaptım daha önce iyi çıkmadı ama Carrefour ve Suryapı Avm de 2600 mhz Var Vodafone de. Telekom iyi çıktı oda 60 mb üstü çıkıyor
Şehir içine sık istasyon kurup full band 7 verseler hız sorunu kalmaz ama maliyetten kaçıyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X