Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (397. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

9 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü,
4 Mobil

38 oy
Öne Çıkar

71. Sırada
bugün en iyi #21
Giriş
-
-
Ericsson bilgim yok ama demek ki çalışıyormuş.
Çok mantıklı işler yapıyor Turkcell. Elindeki kapasiteyi dibine kadar kullanıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yarın fırsat olursa bir yoklayacağım. Bakalım çarşıdaki 3G istasyon hala 3G mi, onda da bir 2100 MHz vermeye başlamış olsalar en azından bari. :D 4G kullananlar hepsi şehrin kenarında kalan 800 + 1800 istasyona yüklendiği için uzaktakilerin sinyal düşük oluyor. Şehir içi istasyon hala 3G idi ama köyde bile 4G'ye geçmişlerse ona da belki bir el atmışlardır, o bölgede yaşayanların telefonları rahat eder bari. :) -
-
Turkcell'in sürpriz noktalarına özenip bol vermeye başlamış o da. Yakında her abone ayda 40 - 50 GB kullanmaya, şebekeden dumanlar tütmeye başlayınca farkına varırlar sıkıntının. :D -
Valla hocam şöyle diyeyim normalde ben bu hediye GB işini sevmiyorum, ama tabi Turkcell'e imreniyorsun diyenler olabilirdi lakin bana da 30GB çıktığı için herhalde artık rahatça konuşabilirim
Neden sevmediğime gelirsek sebebi şu, şimdi benim bir tarifem mevcut büyük ihtimalle de Turkcell bu hediye GB işini başta OTT servislerini kullanıcılara tanıtmak ve kullandırtmak için başlattı ama bu sefer de abonelerde bir hediye beklentisi peydah oldu. Bu da benim hoşuma gitmiyor, netliği seviyorum hediye adıyla genel tarife fiyatlarına yedireceklerine bence aboneye normal data'sı dışında seçenek sunulmalı, OTT servisleriyle alakalı, dahası bana kalırsa işi çok karıştırıyor. Gerçi işin nihayetinde Servis Sağlayıcıların işine geliyor hem data kullanımı artıyor hem de abone hediye kazanacağım diye OTT'lere yükleniyor bir de oradan kazanıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Hocam geçen benden bilgiler istedin,isteğinin bilgiyi verdim ama sen görmedin galibaquote:
Orijinalden alıntı: BraveHeart
Ericsson bilgim yok ama demek ki çalışıyormuş.
Çok mantıklı işler yapıyor Turkcell. Elindeki kapasiteyi dibine kadar kullanıyor.
Tekrar vereyim ekran goruntuleini .ne ise yarar bu bilgiler.
Dışarda 1800 den yayını alıyorum,oda da 800 den alıyorum .kör noktada olduğum için çekim az.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Karadeniz sunucusundaki istasyonlara bakma yetkim yokmuş, göremedim o yüzden orada ne var ne yok :(
-
-
-
Türk Telekomquote:
Orijinalden alıntı: Ö1f1
Hangi servis sağlayıcı hocam?
Alıntıları Göster
Olduça güzel sonuçlar hocam.
-
Türkcell de mi çalışıyorsunuz?
Niye bakıyorsun bundan ? Böyle şeylere merakım var
Sürpriz Nokta olayı ile Turkcell bence bir deneme yapmaya çalıştı. Neler denedi?
Hizmet alan bir kurumun etrafına bir nokta kurulduğunda kaç kişinin bu mekana gidip noktadaki hediyeyi almak isteyeceğini kaç kişinin gidip alacağını, hediye noktalarının özetle aboneler arasında ne kadar tutulduğunu öğrenmeye çalıştı, istatistiğini elde etti. Bu yöntem ile konum temelli reklamcılık olayına girerek kendine ek gelir elde edebilir.
Başka kullanıcıların yüksek veri tüketimlerinin şebeke tarafından ne kadar karşılanabileceğini görebileceği bir test yapmış oldu. Çünkü belki bir çok kullanıcı 30 - 40 GB kotalar kullandı o dönemde. Şebekenin ne kadar doyuma ulaştığını görmek için iyi bir fırsat olarak değerlendirmişlerdir bunu da. -
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X