Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (376. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
-
Yer neresi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbul bahçelievlerquote:
Orijinalden alıntı: m398
Yer neresi
-
-
O ne hocam rekor vodafone için 160 küsür hız
-
-
Tek diş çekimle 188 mb yuh artık bu ne yaz hocam nperften amasya için turkcell ile haritalama yapar mısın
-
-
Yaparım hocam burda nedense hiç full çekmiyor 4.5gquote:
Orijinalden alıntı: m398
Tek diş çekimle 188 mb yuh artık bu ne yaz hocam nperften amasya için turkcell ile haritalama yapar mısın
Yapınca buraya yazıp resim ekler misin
-
-
Hocam ekran açık kalırsa sıkıntı yok ancak ekran kapanırsa 4g öekse bile kırmızı yerine gri yani çekmeyen yer diye haritalama yapıyor arada sırada durdur başlat demek en iyisi
O biraz saçmaymış root izni verebiliyormuyuz arkada yapsın bende bu hafta uzun yola çıkacaktım haritalarım turkcell'i diyordum ekranı sürekli açık bırakırsam amoled yanığı olur ekran. -
Hocam önceleri ekran kapalıykende yapıyordu benim htc de bir sıkıntı var çözemedim yoksa devamlı yapmaya gerek yok. Kendin yolda bir test et eğer kapalı iken haritalama yapıyorsa sıkıntı yok güzergah neresi olacal
Hocam önceleri ekran kapalıykende yapıyordu benim htc de bir sıkıntı var çözemedim yoksa devamlı yapmaya gerek yok. Kendin yolda bir test et eğer kapalı iken haritalama yapıyorsa sıkıntı yok güzergah neresi olacal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X