TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (1455. sayfa)

-
-
Muhtemelen kapatmamış bile olabilirler de bağlanmıyordur. Oluyor bazen öyle. Yine de B3 + B1 60 MHz topluyor. Lisansı 5CA için güncellememiş olabilirler, 4CA'da kalıyordur.
Gerçi sizin bölgedeki ekipler değişik galiba, TT'yi de Turkcell'i de aç kapa kurcalıyorlarsa sürekli.
-
*#0011#.
-
-
-
Sabah erken diye bende öyle düşündüm ama 9 a kadar baktım ama yine yoktu değiştirmişler .
Bursa için geneli değiştirmişler 2100+2100 1800+1800 olmuş bide ayrı 800 var eklediğim gibi.
Direkteki istasyonda 700 lük olmuş sabah bilseydim burada denerdim .800 e kadar bununda yolu var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
-
-
DAS dağınık sistemdir. Diğerleri gibi bir noktadaki baz istasyonundan bölgeye sinyal verilmez. Bölge içinde farklı yerlerde farklı baz istasyonları bulunur. Ancak bunların hepsi aynı eNB'ye bağlıdır. Görselde nNB 7840 mesela. İstasyonlar ise yeşil işaretli yerde elektrik direklerindedir. Tabi diğerleri farklı konumlarda da olabileceği için diğerleri kesin yeri bulunana kadar ya da yeşillerden hangisini paylaştığından emin olunana kadar işaretli değil.
Bina çatılarında da sistem böyle aslında ama emisyon noktası aynı bölge olduğu için DAS diye işaretlemeye gerek yok. Orada ise farklı sokaklarda farklı baz istasyonlarında aynı eNB ile yayın yapıldığından birine işaretlesen diğerleri yanlış olabiliyor, ondan DAS seçik.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X