TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (1448. sayfa)

-
-
-
-
-
-
-
-
-
Yoğunluk az hocam 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Yoğunluk da tek parametre değil aslında. Akşam servis saati yoğunluğunda 550 Mbit'i geçtiğim istasyonda birkaç defa gece 2 - 3 arası, ya da sabah 6 civarı bölgeye gidip testler yaptım. 300 Mbit göremediğim oldu. Hani o saatlerde o bölgelerde fabrikalarda çalışan işçiler var, onların da o kadar trafik yaratacağını sanmıyorum. :D Geceleri istasyonlar güç tüketimini azaltmak için güç tasarrufu uygulayabiliyor, daha düşük hız veriyorlar hani. TT tarafı direk istasyonu kapatmaya kadar gidebiliyor deniyordu burada.
-
Türktelekom kapatıyor zaten
5 taşıyıcısını komple kapatıyor mesela
Yada diğer bantları kapatıp
band 20 ile band 3 ü açık bırakıyor
7-8 e doğru kullanıma göre açılıyor .
turkcell de denk gelmedim
Turkcell dede 80 mhz de hız alamıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Komple kapatiyorsa data iletimi nasil oluyor?
-
-
Hocam telekom nasıl
Dışarda iyi de evde ve iş yerinde kötü idi aramalar da da sesler falan kesiliyordu, mecbur biraz ekmeğini yiyip, Turkcell de F/P tarife görünce e sim ile geçtim hemen :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cayma ödemedinmi
Türk Telekom da faturasız da idim, o yüzden ödemedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kaç taşıyıcı varsa biri hariç diğerlerini kapatıyor. İstasyonu bile kapatsa günümüzde istasyonlar kapsama için değil, kapasite için kuruluyor artık. Hani diğer istasyonlar orada kapsama sağlayabilir yine. Tabi o kadarını kapatıp açmaya gireceklerini sanmıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X