TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (1420. sayfa)




-
-
Pazar günü adana ya geçeceğim turkcell speed test 5g haritası doğrumu acaba? 5g hızını denemek istiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Doğru hocam herhalde mavi bölgelerden geçerken 5G sinyali alıyordum ben.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vodafone şu hızın yarısını verse her yerde rakipsiz olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yerine ve operatörüne göre değişebilir. Çoğu yerde doğru değil. Ya da bir şekilde anlık açılmış, test edildikten sonra kapanmış. Ya da bir cihaz hatalı olarak takılı kalmış bir ayarda, o şekilde haritalamış etrafı.
Burada Samsung fabrikası civarında görünüyor. Ben yakınına gittiğimde alamadım. Fabrika içinde test yapıyor olabilirler, özel cihazları vardır onların. Tekirdağ'dan Çanakkale'ye kadar kilometrelerce görünüyor. Birkaç defa geçtim, sinyal alamadım. Hani baz istasyonları indikatör bile atmıyor. İstanbul'da Ülker stadyumu, cadde, hava alanı vs. belli yerlerde kesin var diyebiliriz. Ancak diğer yerlere güvenilmemeli. Hani yol oradan geçiyorsa cihaz uçuş moduna alınıp uçak modu kapatılarak kontrol edilebilir. Ancak özellikle şurada 5G varmış deyip görmek için gitmemeli. Uçak moduna alıp modu kapatma gerekebiliyor, buna dikkat edilmeli. Bunu yaptıktan sonra sinyal aldı harici yerlerde. Hava alanında direk bağlanıyordu.
-
-
-
-
-
-
-
Öyle gözüküyor hocam dbm değerleri iyi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hat çekmediğinde ya da şebeke arama yaptığında anlık diğer operatörlere bağlanabiliyor, öyle bir ana denk gelmiştir.
-
-
-
Bodrum'da 5G kullanabiliyormusun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
5g ye hiç denk gelmedim hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X