Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (1417. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
-
-
-
Şuan hız çekim kalite sıralaması nedir ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
-
Arkadaşlar Turkcell taahhütum bitiyor 20 GB 550 TL fiyat çektiler.Turk Telekom mu Vodafone mu çekim gücü hız vs olarak hangisini önerirsiniz? Teşekkürler.
Kendi kullandığınız yerlerdeki arkadaşlarınıza sorunuz. Bölgesel olarak değişen şeyler bunlar. Kampanyalara da bakınız tabi. Vodafone kapsama olarak daha iyi olsa da hız Turk Telekom'a göre düşük kalıyor ama yer yer iyi hızlar verdiği yerler de var. Sizin kullandığınız yerlerde çok farklı olabilir.
-
-
Cellmapperdan baktım Vodafone band çokluğu olarak daha fazla ancak Türk Telekom hep 2 banddan yayın yapıyor oyuzden biraz kararsız kaldım.
Yerine göre Vodafone nin 4 band da veremediği hızı Türktelekom 2 band ile veriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Arkadaslar merhabalar. Biraz onxe fark ettigim uzere istanbul senesenevler kazasker arasi minibus caddesinde vodafone 5G yayini yakaladim.
Son zamanlarda operatorler 5G sinyalini artirmaya mi basliyorlar ?
-
-
Hocam bnesim olayı bitmiş galiba son olarak biz nasiplendik :) davet kodu 3€ ya düşürüldü ve 10€ min paket satın alma şartı gelmiş
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X