Şimdi Ara

Üçkağıtçı Godaddy domainimi otomatik yenilemiş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sahtekar düzenbazlar , 40 lira kesip domaini yenilemişler.Ula sana kim dedi domaini yenile diye.Kafalarına göre otomatik yenileme talimatı oluşturuyorlar.Site Türk sitesi olsa tüketici haklarına şikayet edecem de değil.Nasıl alacam bu parayı bu düzenbazlardan , bir yolu var mı bu işin?

• Auto renew özelliğini kapatmak lazım. Kart bilgilerini saklıyorlar. Ben GD'de domain bırakmadım hepsini taşıdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weisanstein

Auto renew özelliğini kapatmak lazım. Kart bilgilerini saklıyorlar. Ben GD'de domain bırakmadım hepsini taşıdım.

İyi de böyle bir şey yapması insan haklarına aykırı.Bana sormadan domain yeniliyor , üstelik ücreti de bana sormadan kafasına göre kartımdan çekiyor.Nasıl bir soygunculuktur bu.Nereye şikayet edebilirim bunları.Türk site olsa edecem de , nereye gidiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korkusuz Üye

quote:

Orijinalden alıntı: Weisanstein

Auto renew özelliğini kapatmak lazım. Kart bilgilerini saklıyorlar. Ben GD'de domain bırakmadım hepsini taşıdım.

İyi de böyle bir şey yapması insan haklarına aykırı.Bana sormadan domain yeniliyor , üstelik ücreti de bana sormadan kafasına göre kartımdan çekiyor.Nasıl bir soygunculuktur bu.Nereye şikayet edebilirim bunları.Türk site olsa edecem de , nereye gidiyim.

Yapacak bir şey yok hocam. Olmadı bankanızdan kredi kartı ödeme itirazı yapın. Aklıma başka bir şey gelmiyor. Otomatik yenilemeyi mutlaka kapatmak yada içinde limit olmayan sanal kart kullanmak lazım GoDaddy'de

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.