Şimdi Ara

EN İDEAL F/P D SEGMENT ARACI HANGİSİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
133
Cevap
1
Favori
2.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tartekin

Bu kadar üstünüze alındıysanız, demek ki matematik değerler ve araç karşılaştırma konusunda epeyce çalışması gerekenlerden birisiniz..estetik ayrı bir zevk meselesi..demek o zevk de sizde yokmuş .üzülmeyin kabullenin rahatlarsanız.

Zevki bilmemde sizin edep konusunda bayağı bir eksilliğiniz var.

Herkes zevksiz bir siz zevklisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhani -- 8 Mart 2016; 8:41:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni kasa Mondeo icin dizel Passat yaninda cok yakmiyor yazanlarida gordum ya..

Bu foruma bakip araba alana yazik.

• quote:

Orijinalden alıntı: supremum01

Yeni kasa Mondeo icin dizel Passat yaninda cok yakmiyor yazanlarida gordum ya..

Doğru Passat gerçekten yakıt cimrisi..
    1.6 TDI DSG
    Bu mesaja eklenen görseller:

EN İDEAL F/P D SEGMENT ARACI HANGİSİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 8 Mart 2016; 10:45:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bloodletting.

quote:

1.6 TDI DSG

Ne oldugu belli olmayan bi veri ne anlamaliyiz burdan ? Benim 12 bin km dir ortalamam 6 litre 1.6 tdi b8. Hic 6.5 lari bile gormedim birak 8 leri..

Sizinkisi Laf olsun torba dolsun işte..

• 1- insignia
    2- superb
    3-
    4- gerisi size kalmış

• Elbette Passat. O fiyat bandına çıktıktan sonra premium olmayan modeller arasından seçim yapılacaksa, şu an açık ara Passat en mantıklı model. Talisman gibi bir arabaya istenen fiyatlardan sonra Passat tam F/P aracı olmuş vaziyette. İnsanlar sırf laf olsun torba dolsun diye VW'ye laf atma derdinde, sallayın gitsinler. O fiyat bandında kendileri araba alacak olsa, Passat dışında başkasına almazlar ama arabaya da laf ederler.
  • premiumları bir köşeye atarsak şuan en iyi fp aracı passattır donanım başka şey konfor yol tutuşu ve rahatlık başka şeydir. Sizin kafanızdaki insanlar gidip daha ucuza daha fazla donanım var diye reno alıyor...

Duratec'e bu konuda katılmamak elde değil millet düşman olmuş resmen. eleştiriyimde istersem haksız olayım havası var forumda.
  • quote:

quote:

1.6 TDI DSG

Kendi aracımın 1000 km ve 3700 km yakıt ortalamaları, şimdi senin attığın görsele gelirsek bu ortalama tüketime ne şartlarda nasıl ve ne şekilde çıkılmış herhangi bir veri yok bu tüketimi istediğin araçta anlık yapıp resmini çekerim çok yakıyor diye koyarım :)

Şimdi bende uzun yolda anlık tüketim 3,5 4 lt gördüğüm oluyor onu çekip buraya koyarım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Armut Bey

premiumları bir köşeye atarsak şuan en iyi fp aracı passattır donanım başka şey konfor yol tutuşu ve rahatlık başka şeydir. Sizin kafanızdaki insanlar gidip daha ucuza daha fazla donanım var diye reno alıyor...

Duratec'e bu konuda katılmamak elde değil millet düşman olmuş resmen. eleştiriyimde istersem haksız olayım havası var forumda.

Hocam anlamsız şekilde eleştirenlerin çoğunluğunun ehliyeti bile yok, bakın küçümsemek adına söylemiyorum küçük kardeşlerimiz arkadaşlarımızda yorum yapsın...

Fakat çoğunlukla araçları tuhaf şekilde eleştirenler böyle tipler oluyor, her araba eleştirilir övülür fakat saygı çerçevesi diye bir şey var. İnsanlar bu araçları bedavaya almıyor ki :)

Bu forumda vw araçlarına karşı hazımsızlık ve nefret var, bunu her konuda net görüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

quote:

1.6 TDI DSG

Kendi aracımın 1000 km ve 3700 km yakıt ortalamaları, şimdi senin attığın görsele gelirsek bu ortalama tüketime ne şartlarda nasıl ve ne şekilde çıkılmış herhangi bir veri yok bu tüketimi istediğin araçta anlık yapıp resmini çekerim çok yakıyor diye koyarım :)

Şimdi bende uzun yolda anlık tüketim 3,5 4 lt gördüğüm oluyor onu çekip buraya koyarım :)

Okuman yazman var mı bilmiyorum ama ortalama tüketim diye kocaman yazıyor.

• Tamamda kardeşim neye göre 8.7 lt tüketmiş ? O adam kontağı çevirdikten sonra trafik içinde mi gitti yoksa dur kalk mı yaptı sürekli...Bunun bi verisi yok, ortalama hızı neydi ne yaptı var mı orada gözüken bir şey ?

Ben sana her şeyi gözüktüğü veriyi attım, senin attığın veride sadece tüketim değeri yazıyor neden nasılı cevaplayacak hiç bir veri yok ?!

Okumam yazmam var ama senin okuyup yazdıklarını anlamak gibi problemin var sanırım
  • bloodletting. kullanıcısına yanıt
    Passat'a yakit cimrisi demiyorum farkindaysaniz. Mondeo sizin dizel Passat'a yaktirdiginiz o deger icin ayni sart ve kullanim stili ile 11-12 den asagi dusmez.

Dizel arabayla benzinli araba kiyasliyorsunuz.. 😒

Mondeo tipi ve yol tutusu icin cok begendigim arabadir ancak sacmalamanin anlami yok, o kiloya, tork kongertorune, 150-160hp arabaya az yakiyor diye iddia etmek sacmaliktan baska sey degil.

Ekleme: Sirkette alt kadroya tahsis edilen Fluence kullanan satis ve muhendis ekibin arabasina bindim gecenlerde, adamlarin isiklardan oyle bir kalkisi var ki sanirsin Formula'dayiz. Ayak dip gazdan geri gelmiyor. Sonuc tuketimlerini paylassam Fluence cok yakiyor desem ne ispat edecegim? Hangi aile arabasi, bes bes para sayilarak alinmis araba boyle hunharca kullanilir? Sacma sapan gazlamalarla 10litrelerde dizel tuketimi, 20litrelerde de turbo benzinli tuketimleri gormek zor degil.

Passat falan umrumda bile degil ama Mondeo az yakan bir arabada degil. Hatta bu yakisa gore surus karakteri agir kanli kaliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supremum01 -- 8 Mart 2016; 16:51:57 >

• ayhani A kullanıcısına yanıt
    Kendini bu kadar ciddiye alma..edebini bil demeyeceğim..zaten yok
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.