Şimdi Ara

Sınava kadar deneme netlerim deneme değerlendirme-analiz-(netler çakıldı) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
170
Cevap
9
Favori
4.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lykke..

kanksım ya

Ben 7 ve 8i çözdüm bu seneki en düşük netlerimi yaptım 1 gün ara verdim çalışmaya. Hele 8. de batırdım resmen. Deneme cozmeyi bırakıp konu mu çalışsam diyorum ya artık pek bir manası yok gibi deneme cozmenin türkçe harici.
  • LevonSerkis L kullanıcısına yanıt
    7. kesinlikle sosyal ve mat alanında en zor denemeydi şu ana kadar çözdüğüm takma konuların eksik değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykke.. -- 27 Şubat 2016; 22:13:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lykke.. kullanıcısına yanıt
    Sosyal ve geo çalışiyim diyorum abi ya 7. ve 8.de +10 yanlış geldi sosyal. Özellikle tarihte çok çıkıyor. Moralim bozuldu 2 gündür depresyona falan girdim resmen. Napsam karar veremedim ya benimde hedef seninki gibi ama işte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LevonSerkis

Sosyal ve geo çalışiyim diyorum abi ya 7. ve 8.de +10 yanlış geldi sosyal. Özellikle tarihte çok çıkıyor. Moralim bozuldu 2 gündür depresyona falan girdim resmen. Napsam karar veremedim ya benimde hedef seninki gibi ama işte...

unutma

take it easy...

buda iyi gelir şimdi al eline tarih özet kitabı oku yapamadıklarını irdele coğrafyadan kavramları not al önemli ayrıntıları öğren ve unutma take it easy

yanlız değilsin

• zaman 13.eklendi

yarın fem 11li 9. Eklenecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykke.. -- 29 Şubat 2016; 12:58:32 >
  • quote:

zaman 13.eklendi

yarın fem 11li 9. Eklenecek
    Abi iyi çözüyorsun ha ben stresten cenin gibi yatıyorum çalışamıyorum 2 gündür :(
    ofiste çözdüm zaten bende pek çalışamıyorum 1 deneme yatış deneme yanlışları yalandan tekarar sonra tekrar yatış

• 1-2 gün ara veriyim deneme cozmeye de sosyal çalışiyim bari stresten denemeye odaklanamıyorum sen de yattığın yerden tarih coğrafya oku bari abi

bence takma denemeleri denemede ne yaptığının önemi yok önemli olan sınav anında ne yaptığın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fem 11 li 9. deneme eklendi

@intexo beni geçtin yihaaa eziğim ben
    geometrisi güzeldi ama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fem 6lı 5. deneme eklendi
    elveda bilkent merhaba selçuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykke.. -- 1 Mart 2016; 12:25:06 >
  • Mebin sitesindeki 2. Denemeyi çözdüm bugün. Matematikte problem kısmı normaldi fakat sayı kısmı biraz zor geldi bana. Tr ve Sos çok kolaydı. Fende öyle tabi ama sıkıldıgım icin 15 dk önceden bıraktım 125dk da bitirdim.

Tr:37-3
    Sos:38-2
    Mat:24-5
    Fen:10-2

Abi bide sen her denemede hepsinden 30+ yapıyosun ben matematikte 30 üstü göremedim daha sen bu netlerle çkk rahat 30bine girersin niye moralini bozuyorsan matematigin çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LevonSerkis -- 1 Mart 2016; 13:36:19 >
    Güzel diyorsunda şu foruma bak hele bir en ezik tm lerden biriyim bide bilkent isterim 4bin

Valla halime üzülüyorum neyse az kaldı ne yapacağız göreceğiz tüm sınavları yazayım böyle bide en son ygs yi eklerim tam olur

• knk ne sıkıntı yapiyosun. sen girmicende kim gircek 4 bine. bildigim kadariyla lys matta da ilerdesin baya. ygsde sorun ciksa bile one cekecek potansiyel var. ki bence ygsde en kotu 35-40 bin yaparsin. bu siralamadanda cekersin sen

hocam fem 11liye başladım bende bugün sizin konunuzu görmem iyi oldu. 1. deneme türkçe 28 sosyal 31.5 mat 25.75 . sizce nasıl marmara hukuk için uğraşıcam lysde
  • Forumda biri vardı 100 küsür binden marmara hukuka gitti ve abartı netler yapmadı ygs de kesinlikle umut var mata yüklen ben ilk denemesini sene başı Eylül gibi çözmüştüm düşük çok gelmişti bayağı
    Lys önemli ygs den sonra edebiyat kasarsan olur👍👍

Teşekkürler ederim inşallah olur. Fem 11'li sonuçlar için takipteyim konunuzu zorluk açısından bilgi almak güzel oluyor . Umarım istedikleriniz olur sizinde

• Umarım...
    Yarın 8. çözerim yada 2.

Olum ne takıyosun burdakileri kaç tane +30 yapan tmci var matematiği sanki. Ben hala 24-25 yapıyorum ki hedefim seninkine yakın geçen seneden beri hiç net artıramadım ben napim depresyona girip çalışmayı mı bırakiyim moralini bozma sen devam et çok rahat girersin 4bine

• quote:

fem 6lı 5. deneme eklendi
    elveda bilkent merhaba selçuk

Bu kadar mı yani?

Dont give up!

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.