Şimdi Ara

alıntı yapılınca orjinal mesaj görünmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Beta Test Etiketleri #Hata Bildirimi #Tamamlandı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birisinin mesajına alıntı ile cevap verdiğinizde orjinal mesaj görünmüyor
    Neye göre cevap verildiğini görmek pratik oluyordu

Cihaz: iPhone8,2 (9.2)
    Sürüm: 2.0 (8520)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Tıklayınca açılacak şekilde yaptık gerektiğinde bakılabiliyor. Duruma göre belki vaz geçeceğiz siz tıklanabiliri fark ettiniz değil mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz söyleyince kontrol ettim haberdar et gibi isim otomatik ekleniyor isme tıklayınca mesajı sizin mesajınızın üstüne getiriyor
    Optimizasyon icin yaptınız sanırım ama benim fikrimce gereksiz karışık direkt göstermesi daha pratik

• quote:

Orijinalden alıntı: gun

Tıklayınca açılacak şekilde yaptık gerektiğinde bakılabiliyor. Duruma göre belki vaz geçeceğiz siz tıklanabiliri fark ettiniz değil mi ?

Siz söyleyince kontrol ettim haberdar et gibi isim otomatik ekleniyor isme tıklayınca mesajı sizin mesajınızın üstüne getiriyor

Optimizasyon icin yaptınız sanırım ama benim fikrimce gereksiz karışık direkt göstermesi daha pratikteyse kendi yazdığımız mesajı düzenleyemiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: KinZhull

quote:

Orijinalden alıntı: gun

Tıklayınca açılacak şekilde yaptık gerektiğinde bakılabiliyor. Duruma göre belki vaz geçeceğiz siz tıklanabiliri fark ettiniz değil mi ?

Siz söyleyince kontrol ettim haberdar et gibi isim otomatik ekleniyor isme tıklayınca mesajı sizin mesajınızın üstüne getiriyor

Optimizasyon icin yaptınız sanırım ama benim fikrimce gereksiz karışık direkt göstermesi daha pratikteyse kendi yazdığımız mesajı düzenleyemiyoruz

Merhaba;

Tasarım bu şekilde. Nicke tıklandığında mesajın içinde açıyor. Bu şekilde ayırt etmesi daha kolay. Yakında iOS'da bu tasarıma geçecek.

Geri bildiriminiz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper5398 -- 11 Şubat 2016; 12:08:18 >

• Evet bu tasarım gerçekten güzel olmus Web arayüzüne alışık olduğumuzdan gözümüz o sekli arıyor ama bu tasarım seklide gayet güzel

• iOS platformunda bununla alakalı güncelleme yapıldımı acaba eğer yapıldıysa fark ettiğim bir hata var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bazı kullanıcıların yaptığı alıntılar mesaj içerisinde görünüyor bazıları görünmüyor bu konuyla alakalı güncelleme gelmedi diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KinZhull -- 13 Şubat 2016; 8:32:44 >
  • KinZhull kullanıcısına yanıt
    İlginç bir şekilde olmaması gerektiği şekilde gözüküyor ama sanırım bir anlık forumda hata olmuş yada adam alıntıla tuşuna basmadan sizi elle Alıntıla demiştir

• Örnek birtane değil bayagi denk geldi nasil yaptıklarını sormadım

• Tasarım değişikliği olacak denmişti alıntı yapılan mesajin tıklanarak açılması çok garip geliyor

• alıntı yapılınca orjinal mesaj görünmüyor

Mobil sürümdeki gibi bir durum daha önce denk gelmişti uygulama içinde bence alışılmış düzen daha güzel mesajı okurken neye cevap verildiğinin direk görünmesi daha pratik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.