Şimdi Ara

Çok sade olsun derken bence çok yorucu olmuş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Beta Test Etiketleri #Arayüz Önerisi
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belliirttğim gibi çok sade olsun , göz yormasın derken bana kalırsa çok yorucu olmuş kullanması. Ayrıca mesaj kısmını takdir ettim konuya mesaj yaZarken tık diye yazabiliyoruz . Bu mobil aktifliği arttırır ama şu varki yazarken kalın veya italik kimse yapmaz hele mobil veya tabletten kullanıyorsanız ama bu olmalı diye düşünüyorsanız , nette hani jaba scriptler olur yazıyı yazarsın tek tuşa tıklarsın yazı büyür veya kalınlaşır bunun öyle olması lazım yoksa o iki bb code arasına tıklada yazını yazda işkence abi :))

http://i.hizliresim.com/bJmAqj.png

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Katılıyorum size bu listemizde var ama yapması biraz uzun sürecek diye betaya giremedi.

Göz yoruculuğu derken Nasıl mesela.

• Hocam buna ayrıntılı bir cevap vericem yarın , bu arada uygulamanın fotoğraf erişimini kapatmıştım , foto yükleyecem açıyım dedim yazdıklarım silinmiş . İyi ki foto yüklemeye çalışmışım belki dh deki taslak olayını yapabilirsiniz. Şu fotoyu atmak istemiştim . Post lar tekrar ediyor .
    İyi akşamlar reis :)
     Çok sade olsun derken bence çok yorucu olmuş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uygulamanın mükemmel buldugum yanı resim yüklemesi masaüstü sürümden daha kolay . Ve mesaj atması :) bravo

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Taslak olayını ekleyecektik yetişmedi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.