Bildirim
3d touch eklenmeli
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Konunun Etiketleri
Giriş
-
Katılıyorum. Oldukça faydalı olacaktır. Özellikle eklenen resimler, otomatik yüklenmeden link üzerinden 3D Touch ile görüntülenebilmeli. Bu şekilde kotadan da tasarruf sağlanabilir.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tasarruf modunda olabilir tabii.
Ancak basıp gidip geri gelebilmek bana daha hızlıymış gibi geliyor bence bir artısı yok orada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu -
Cevaplananlar menüsünde cevaplanan konu sayısını tam olarak göstermiyor. PC'den baktığımda bazı konuların cevaplanmış olduğunu görüyorum ama bunu telefonda göstermiyor.
cevaplananlar menüsünü 3D Touch menüsüne yerleştirirsek daha kullanışlı bir uygulama olacaktır diye düşünüyorum...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Onu favoriler ile birleştirmeyi planlıyoruz sekme olarak gözükebilir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X