Şimdi Ara

Özellik ve Arayüz Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Beta Test Etiketleri #Özellik Önerisi
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arama ile işleri halletirmeye yöneltmek istiyoruz biraz ama düşünülebilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gun

Doğrudur yeni tasarım mı var orada bilmiyorum yada tasarımdan gerçeğe aktarırken çok sadık kalmadılar sonra düzelteceğiz tasarımda değişeceği için.

Oradaki hali çok daha güzel. Söylemeden geçemeyeceğim.

• Bende pat diye geliyor resim. Göremedim ama olabilir.

• Engin.OK kullanıcısına yanıt
    Sayfalama yapısı değişecek orasını çok daha modern birşey yapacağız önceki yaptıklarımız çok kötü olduğundan acil bir şekilde ekledik.

• ..

• Uygulamada resim.yukleme isi nasil yapiliyor ?

• Sekmeler arasında sağa solda kaydırma hareketleri ile geçiş yapabilmeliyim.  Özellik ve Arayüz Önerisi

• Deneme

• quote:

Orijinalden alıntı: Snow'

Sekmeler arasında sağa solda kaydırma hareketleri ile geçiş yapabilmeliyim.  Özellik ve Arayüz Önerisi

Hocam fotoyu resim ekle butonundan mi attiniz yoksa baska bir uygulama ile mi attiniz

• PunkBunny kullanıcısına yanıt
    Buraya bastiginizda galeri mi kamera mi diye secenek çıkıyor. Seciminize gore istediginiz fotoyu atıyorsunuz.  Özellik ve Arayüz Önerisi

• quote:

Buraya bastiginizda galeri mi kamera mi diye secenek çıkıyor. Seciminize gore istediginiz fotoyu atıyorsunuz.  Özellik ve Arayüz Önerisi

İste hocam hem galeriyi denedim hem kendim yeni foto cektim ekledim hic bir sey yuklemedi. Sonra onay verdim ( acaba yolladigimda mi gozukecek diye) mesaj kutusu bos olamaz bi seyler yazin falan dedi yazip yolladim sadece yazdigim sey gozuktu.

Acaba bir sure beklemek mi gerekiyor ?

Ayni zamanda ben konuda acamiyorum konu aciliyor diyor ve bekletiyor ta ki ekranin isigi sonene kadar..

Acaba android 6.0 la ya da kullandigim telefonla mi alakali cozemiyorum

• Yukarida yazdigim gibi ben hala foto atamiyorum ve konu acamiyorum. Tum guncellemeleri yaptim android one 4g kullaniyorum ve android 6 sistemi yuklu telefonda

• .. Deneme

Edit : 1 dk bekledigim halde yine foto yuklenmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunkBunny -- 27 Şubat 2016; 23:46:46 >
    Ben 5. 0 g3 kullaniyorum. Konu acmayi denemedim. Ancak fotograf icin beklemek gerekebiliyor internet hizina bagli olarak. Fotograf yuklendiginde mesaj kutusunda url si cikiyor ayrica resim ekle kisminda resimin kucuk gorseli de cikiyor.

• quote:

Ben 5. 0 g3 kullaniyorum. Konu acmayi denemedim. Ancak fotograf icin beklemek gerekebiliyor internet hizina bagli olarak. Fotograf yuklendiginde mesaj kutusunda url si cikiyor ayrica resim ekle kisminda resimin kucuk gorseli de cikiyor.

Ben de onlarin hicbiri olmuyor iste hocam. Galiba bu sorun sadece bende mevcut

• Size özel bir sorun belki ama uygulama çıktığında bir çok kişiyi etkileyebilir.

O yüzden iletişime geçmelerini söyledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu
    Merhaba,

Sorun Android 6.0 işletim sistemi ile ilgili olaraktan bizim hatamız. Yeni güncellemede çözmüş olmaya çalışacağız. Geri dönüşünüz için teşekkürler.
    test 4
    test 5

• quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Merhaba,

Sorun Android 6.0 işletim sistemi ile ilgili olaraktan bizim hatamız. Yeni güncellemede çözmüş olmaya çalışacağız. Geri dönüşünüz için teşekkürler.

Tesekkurler

• En alta gelince cevapla butonuna basamıyorum.  Özellik ve Arayüz Önerisi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.