Şimdi Ara

kargo teslim edilmedi ama teslim edildi görünüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
28.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir kargo gelecekti ancak kargo firması sanırım yanlış kişiye teslim etmiş. sistemde kargo teslim edildi görünüyor ama almadım. zaten teslim belgesindeki imza benim değil. napabilirim? şubeye gittim dağıtan eleman verdim diyormuş. akşam tekrar gidicem.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kargom Teslim Edildi Görünüyor Ama Gelmedi: Ne Yapmalısınız?

Sipariş ettiğin kargonun teslim edildiğini gösteren bir bildirim aldın ancak henüz kargonu teslim almadın mı? Bu yaygın bir sorundur ve aşağıdaki adımları izleyerek çözüme kavuşturabilirsin:

• Kargo takip numaranı kontrol et: Kargo takip numaranı kullanarak kargonun mevcut konumunu ve teslim durumunu kontrol et. Bu bilgiyi sipariş onay e-postanda veya kargo şirketinin web sitesinde bulabilirsin.

• Kargo şirketine ulaş: Kargo takip bilgilerinden kargonun teslim edildiği görünüyor ancak gelmediyse, derhal kargo şirketine ulaş. Durumu bildir ve kargonun yerini tespit etmelerine yardımcı olmalarını iste.

• Teslim adresini doğrula: Teslim adresinin doğru olduğundan emin ol. Yanlış bir adres girilmişse, kargo farklı bir yere teslim edilmiş olabilir.

• Komşularına sor: Kargonun yanlışlıkla komşularına teslim edilmiş olma ihtimali var. Komşularına kargonu sor ve teslim alıp almadıklarını öğren.

• Apartman görevlisine sor: Apartmanda yaşıyorsan, apartman görevlisine kargonu teslim edip etmediklerini sor. Bazı durumlarda, kargolar apartman görevlisine teslim edilebilir.

• Güvenlik kamerası kayıtlarını kontrol et: Evinde veya iş yerinde güvenlik kamerası varsa, teslimat saatinde kayıtları kontrol et. Bu, kargonu teslim alan kişinin kim olduğunu belirlemenize yardımcı olabilir.

• Tüketici Hakem Heyetine başvur: Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra hala kargonu bulamadıysan, Tüketici Hakem Heyetine başvurabilirsin.

Önemli Not:

• Kargonun teslim edildiğini gösteren bildirimler genellikle kargo şirketleri tarafından otomatik olarak oluşturulur ve bazen hatalı olabilir.
    • Kargo şirketleri yoğun dönemlerde gecikmeler yaşayabilir. Bu nedenle, kargonu teslim almadan önce birkaç gün beklemek gerekebilir.
    • Kargonu teslim almadığın halde teslim edildiği bildirildiyse, derhal kargo şirketine ulaşarak durumu bildirmen önemlidir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 1-geçmiş olsun hocam. adam imzalatmış kargoyu elden vermiş artık
    2-çok beğendin 2.sine aynı parayı vermek istemiyorsun şirketten hata var diye 1 tane daha getirtçen beleşe

Seçimini yap üstüne alın
  • imzalatmış olması bir şeyi değiştirmiyor. ben imzalamadım çünkü. kargoyu yanlışlıkla başkasına vermişler ve alan adam imzalamış. yani benim almadığım kanıtlanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttt66 -- 3 Şubat 2016; 10:56:04 >
  • dolayısıylaa..? bu işin peşini bırakmayacaksınız,onlar da kabul etmeyecek. sonuç olarak önce polis sonra hakim bey. sonra şirketin ismi kirlencek. şirket sahibi iflas. aile perişan. şaka bi yana. işiniz uzun görünüyor ama inşallah kolay halledersiniz. halledince de editleyin aynı durum yaşanırsa yardımı dokunur belki
  • o kadar büyüyeceğini sanmıyorum ama peşini bırakmam. zaten her türlü kanıtlarım almadığımı dediğim gibi imza benim değil. bir de akşam kargoyu teslim edilen kişiden alsalar bile alsam mı bilemiyorum. sonuçta paket açılmış olabilir.
  • bence yenisini talep edin. teknolojik bir şeyse elinizde patlamasın
  • yok teknolojik bir şey değil de aldığım yer neden tekrar göndersin ki? bir kargocunun hatasını neden başkası yüklensin? ikincisi zaten aldığım yer böyle bir şey yapmaz. sistemde kargo sorunsuz teslim edildi görünüyor. ama işte ben almadım ve belgedeki imza benim değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aldığınız yer tekrar göndermeyecek. taşımacı firma size yenisini alsın onu diyorum. sonuç olarak onların hatası yani
  • hah sonunda geldi :D açıkcası insan biraz tedirgin oluyor. kargocu geldi. sanırım isim benzerliğinden dolayı başka yere gitmiş. açıkcası pek inandırıcı gelmedi. yani kargo o kadar insan içinden tam da aynı isme sahip birinin evine gidiyor. neyse adam atar yapmadı zaten biraz mahçup bir şekilde kusura bakma falan dedi. sorun etmedim. kargoda da sorun yok zaten. ama umursamaz bir şekilde sallamasalardı peşini bırakmazdım. üslup önemli gerçekten.
  • iyi sevindim adınıza merakımı mazur görün kutuda ne vardı acaba?
  • Merak ettim aras kargo mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekkürler. giysi vardı içinde. çok pahalı değildi ama güme gitse ekonomimi sarsardı öğrenciyim :D

yurtiçi kargo. gerçi onlarca kargo geldi yurtiçi kargodan ilk defa sorun yaşadım. o da herhalde bi ufak bi hatadan. yoksa şimdiye kadar ekşi'de falan okuduğum olumsuz olaylar başıma gelmedi diye seviniyordum.
  • Yurtiçi kargo banada hep öyle yapıyor.Merkezi arayıp şikayet edin,şube bilerek yapıyor arayıncada sistemde hata var diyor.
    En son aradığımda yine hata var dedi,aldığınız hatayı s... dedim hep aynı nasıl oluyorsa dedim kapattım.
  • Teslim ettiği yeri bulabilirsen orayı ara.
  • Klasik yurt ici sasirmadik.

Slogan :eve geldik yoktunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.