Şimdi Ara

Süt boyu uzatmıyor!!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler boyum 1.88 sütten nefret ederim, hiç boyum uzasın bi çaba sarfetmedim, 4 senede 10 santim uzadım 1.77'dim liseye başlarken, boyun uzaması için hiç bir şey yapmayın size tavsiyem kafanıza takmayın genetiğinizde varsa uzarsınız, benim bi arkadaş vardı, 4 senedir hep aynı boyda kaldı, 1.67, eğer genetiğinizde yoksa 2-3 diye sallayanlar var, ben hiç uzayamazsınız diyorum

Edit:lise 1 de ne iseniz eğer genetik olarak şanslı değilseniz, asla uzayamazsınız, ama bizim bi arkadaş daha vardı 10. Sınıfa kadar 1.60 boyu vardı, 1.85 oldu şuan, ama babasının boyu uzundu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9E5CA2A6B -- 24 Ocak 2016; 21:49:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pazarlama taktiği işte.
  • Carpe Vita kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle, valla bizim okulda bi hoca var 1.56 boyunda, adam sabah akşam süt içiyor okulda her yerde, küçüklükten alışkanlık yapmış, bu arada erkek kendisi, orta okuldan beri hiç uzamadığını söylüyor.

• Lise boyunca sabah akşam sütle nesquik yedim 25-30 cm uzadım. 1.60 tan 1.90 falan. Ama simdi cubuk gibiyim kilo alamiyom :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boyum 1,80, babam 1,69 annem 1,58 inanmayın konuyu açan şahsiyete, kemikleriniz kapanmadıysa (yani uzamasını sağlayan şey mevcutsa kemiklerinizde) her türlü uzarsınız, geceleri bacaklarınız ağrıyana kadar en az 100-150 kere evin tavanına doğru zıplayın, 3-4 ayda 10 cm uzamıştım lise 4te, sonra bıraktım yeterli diye, iyi şanslar
  • Kendim bildim bileli her sabah ortalama yarım litre süt gömerim.
    Boyum 1725 milimetre.
    Boy uzatmadığının canlı ispatıyım, tartışmaya gerek yok.
  • hiromen3 H kullanıcısına yanıt
    Hocam bunları yaptın tamam, ama yapmasaydın yine uzayacaktı boyun :) bide bu açıdan bakar mısın olaya?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uzamayacaktı, durdu durdu bu zamanı mı bekledi, hem bıraktıktan sonra da hiç uzamadı, iyi düşün
  • aynen süt yararsız zararlı içmeyin içenlerin kemikleri eriyor içerdiği vitaminler insana zararlı sakın içmeyin sadece süt değil süt ürünlerinide tüketmeyin hepsi pazarlama taktiği zararlı ürünler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 19 Ocak 2016; 14:00:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiromen3

boyum 1,80, babam 1,69 annem 1,58 inanmayın konuyu açan şahsiyete, kemikleriniz kapanmadıysa (yani uzamasını sağlayan şey mevcutsa kemiklerinizde) her türlü uzarsınız, geceleri bacaklarınız ağrıyana kadar en az 100-150 kere evin tavanına doğru zıplayın, 3-4 ayda 10 cm uzamıştım lise 4te, sonra bıraktım yeterli diye, iyi şanslar

hahahaha

• Tamam bunu yazdınız kurtuldunuz, ben içmeyin mi dedim? Katkılı sütleri için siz bekleyin faydası olur

• Babam 1.60 annem 1.63
    Dayılarım 1.65-1.70 amcalarım 1.55
    Ben ise 1.78 abimde 1.77

Basketbol oynamadım, yüzmedim ama bol süt ürünleri tükettim, meyve yedim, tavuk et eksik etmedim.
    Ben beslenmenin boyu uzattığına inanıyorum ama genetik faktör %60 diyebilirim rahatlıkla.
    Eger ben yemek seçen biri olsaydım bana biçilen genetik boyda kalacaktım.
    Bu arada süt ürünleri derken annem özellikle sütü sokağımıza gelen sütçüden alırdı ve yoğurtta yapardı.
    Önerimdir, hazırın faydası 5 ise annemin yaptığı 30dur.

Abartılacak bir boy değil ancak aileme baktığımda kendimi Hidayet Türkoğlu hissediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peekay -- 19 Ocak 2016; 14:06:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BjkPrensi

Tamam bunu yazdınız kurtuldunuz, ben içmeyin mi dedim? Katkılı sütleri için siz bekleyin faydası olur

sen kimsin bilim adamımı sağlık bakanı mı bir insan vücudu için gerekli mineralleri almadan nasıl gelişicek ? sütten almadıysan başka bir şeyden almışsındır o mineralleri sen günde 1-2 bardak süt içsen günlük mineral ihtiyacının çoğunu karşılıyorsun olay bu.Ben süt içen insan kesin uzar demiyorum ama büyüme gelişme sürecinde sana katkı sağlar sütü yararsız bir şeymiş gibi gösteriyorsun ilginç Bugün milyon dolarlar alan sporcuların tükettiği şeyden bahsediyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 19 Ocak 2016; 14:08:24 >

• quote:

boyum 1,80, babam 1,69 annem 1,58 inanmayın konuyu açan şahsiyete, kemikleriniz kapanmadıysa (yani uzamasını sağlayan şey mevcutsa kemiklerinizde) her türlü uzarsınız, geceleri bacaklarınız ağrıyana kadar en az 100-150 kere evin tavanına doğru zıplayın, 3-4 ayda 10 cm uzamıştım lise 4te, sonra bıraktım yeterli diye, iyi şanslar

dediğini yaptım ben 250-300 kere evin tavanına doğru zıpladım boyum 3m oldu kardeş yardım et bugda kaldım halen uzuyo boyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.DarkGreen

quote:

dediğini yaptım ben 250-300 kere evin tavanına doğru zıpladım boyum 3m oldu kardeş yardım et bugda kaldım halen uzuyo boyum

sen direk kendini blokla velet, beni uğraştırma

• Yine cahiller toplanmis sut icmeyinmis

• süt tok tuttuğu için ve sabah uyandıktan sonra 3 saat boyunca bir şey yiyemediğim için uyanır uyanmaz süt içiyorum. 1 sene içinde 1cm kadar daha uzadım, boyum 1,84 ve yaşım 22.

• Süt kutularını üst üste koysan boyun uzar yani csb
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.DarkGreen

quote:

sen direk kendini blokla velet, beni uğraştırma

yav ne veleti taş çatlasa sende 20-21 yaşındasın.
    Öyle yazınca konuyu açanla dalga geçtiğini düşündüm ondan yazdım kusura bakma gerçekten denemiş olduğunu bilemedim tekrar kusura bakma hocam

• Gece 4 de yat,beslenme adina ne kadar sağlıksız şey varsa ye, spor yapma ve ondan sonra sadece sütten medet um.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.