Bildirim
#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (773. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
jailbreaks.fun yukledim tesekkurler hocam. Merakimdan soracagim hocam bu hatayi nasil asabilirdim basimiza bir daha gelir diyequote:
Orijinalden alıntı: cantekim
aşmanın yolu var da uğraşmayın hiç şimdilik ignitondan veya jailbreaks.fun dan yükleyin saurik günceller yakında
Alıntıları Göster -
tekrar baktım da sanırım şu an tek açık yol buquote:
Orijinalden alıntı: 36
jailbreaks.fun yukledim tesekkurler hocam. Merakimdan soracagim hocam bu hatayi nasil asabilirdim basimiza bir daha gelir diye
Alıntıları Göster -
evet siteden 5 saniyede yuklendi cicek gibiquote:
Orijinalden alıntı: cantekim
tekrar baktım da sanırım şu an tek açık yol bu
Alıntıları Göster -
İphone 5s 12.1.2 e jailbreak var mı? -
Merhaba. Upscale güncellendi mi acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Systeminfo 👍🏿
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam telefonun ekranı plus modelleri gibi olsun istiyorum simgeler vs hafif daha küçük yani. İndirdim ama bir değişiklik olmadı current resolution 1920x1080 gözükmesine rağmenquote:
Orijinalden alıntı: OA
Systeminfo 👍🏿
Ios 12 jb de iphone 4 gibi icon yapma tweak var mi ? Daha sade guzel ana menu seklinde
Başka repodan indir ama o resolutionu yapma plusınki 1511x850quote:
Orijinalden alıntı: Judgement13
Hocam telefonun ekranı plus modelleri gibi olsun istiyorum simgeler vs hafif daha küçük yani. İndirdim ama bir değişiklik olmadı current resolution 1920x1080 gözükmesine rağmen
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Adblock gibi bir tweak var mı bildiğiniz instagram++ da sürekli reklam çıkıyor? -
benim saferide oyle hep reklam bi turlu engelleyici bulamadim safari icinquote:
Orijinalden alıntı: tavukum
Adblock gibi bir tweak var mı bildiğiniz instagram++ da sürekli reklam çıkıyor? -
-
Telefondan safariye gir jailbreaks.fun den uncover new indir kur bu kadarquote:
bu sorunu nasıl çözdünüz bende de varda.
Alıntıları Göster
İos 12 icin jailbreak oluyor mu yoksa 12.1.2 mi sadece
İphone se telefon
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda1043 -- 20 Mart 2019; 0:30:44 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam 1920x1080 ayarladıktan sonra bi değişiklik göremeyince tweaki kaldırayım dedim. Kaldırdıktan sonra çözünürlük değişti her şey küçücük oldu tweaki yeniden kurup düzeltmeye çalıştıysam da düzelmedi ben de telefonu kapat-aç yapıp yeniden jailbreak yapmak zorunda kaldım. Sizin bu mesajınızı gördükten sonra bir de xarold reposundan yükledim (ilk yüklediğim bigboss reposundaydı) sizin söylediğiniz çözünürlüğü ayarlayıp set dedim respring yaptı ancak yine bir değişiklik olmadı hatta current resolution kısmında bile değişiklik olmadı 1344x750 yazıyordu hala. Siz hangi repodan indirmiştiniz acaba ben de oradan indireyim?quote:
Orijinalden alıntı: OA
Başka repodan indir ama o resolutionu yapma plusınki 1511x850
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Judgement13 -- 20 Mart 2019; 8:5:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba minimal hosts blocker kullanabilirsiniz.quote:
Adblock gibi bir tweak var mı bildiğiniz instagram++ da sürekli reklam çıkıyor?
Liberty lite kullanın
teşekkürler, dark mod uygulaması noctis12 hakkında bilginiz var mı ios 12.1.2 iphone 5s kuramıyorum hata veriyor?
Satın almanız lazım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X