Bildirim
#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (666. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Merhaba bende iPad var 11.0.3 ben Jailbreak yapabiliyormuyum . Yada yapabilirsem ücretli uygulamaları kurabilecekmiyim ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cannburak
Merhaba bende iPad var 11.0.3 ben Jailbreak yapabiliyormuyum . Yada yapabilirsem ücretli uygulamaları kurabilecekmiyim ?
JB yapabilirsin fakat uygulama için henüz erken. Appsync Unified güncelleme lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: amonRa
quote:
Orijinalden alıntı: cannburak
JB yapabilirsin fakat uygulama için henüz erken. Appsync Unified güncelleme lazım
Ozaman bu versiyonda kalıp sauriği beklemeliyim cydia güncellemesi için
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
cihazdan cihaza tweakten tweak e göre değişiyor durum çakışma vs -
bende çalışıyor, komple silin ++tweakleri ayrıca instagramın orjinal uygulamasını da kaldırın, tekrar deneyin çalışacaktır -
bu arada youtube++ güncellendi
-
quote:
Orijinalden alıntı: cantekim
bu arada youtube++ güncellendi
http://www.mediafire.com/file/x53mhx6tnjieew3/com.unlimapps.ytpp_1.4r-90_iphoneos-arm.deb
YoutubeTools sıkıntısız çalışıyor. Denemeni öneririm. ;) Bu arada whatsapp++ ve instagram++ işin güncelleme geldi mi ?
youtubetools kullanıyordum zaten de youtube++ ın yerini tutmaz -_- aynı yerden güncelleme yapabilirsin de bakmadım tam aynı sürüm mü değil mi bilemiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cantekim -- 4 Şubat 2018; 17:51:5 > -
quote:
youtubetools kullanıyordum zaten de youtube++ ın yerini tutmaz -_- aynı yerden güncelleme yapabilirsin de bakmadım tam aynı sürüm mü değil mi bilemiyorum
Eskiden YouTube’a güncelleme geldikçe ++ tweak’i devre dışı kalıyordu. Sırf bu yüzden sevememiştim :) bi deneyim bakalım nasıl :)
ya herşey manuel oldu ya ondan versiyonlara bakmak gerek yüklerken mesela en son ben instagram++ yüklediğimde 1.8R113 imiş :D 1 hafta oluyo sanırım -
quote:
ya herşey manuel oldu ya ondan versiyonlara bakmak gerek yüklerken mesela en son ben instagram++ yüklediğimde 1.8R113 imiş :D 1 hafta oluyo sanırım
Electra’ya CYDIA gelecekmiş. Ne diyorsun bu duruma ? :)
Öyle söylüyo coolstar ama bence biraz sıkıntılı olcak bu electradan da sıkıntılı olcak dur bakalım görücez -_- installer ı bekliyodum ben aslında ama ses gelmedi pek heralde beta sunuldu mu sunulmadı mı onu da bilmiyorum da ses gelmedi sunulduysa da 😄
Saurik onaylamadı maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Öyle söylüyo coolstar ama bence biraz sıkıntılı olcak bu electradan da sıkıntılı olcak dur bakalım görücez -_- installer ı bekliyodum ben aslında ama ses gelmedi pek heralde beta sunuldu mu sunulmadı mı onu da bilmiyorum da ses gelmedi sunulduysa da 😄
İnstaller troll çıktı
isimlerini değiştirdiler falan dediler geçtiğimiz günlerde bilmiyorum bende takip etmedim açıkcası, ama insataller 4s de kullanmıştım bi dönem aynı kişilermi bilmiyorum -_- -
quote:
isimlerini değiştirdiler falan dediler geçtiğimiz günlerde bilmiyorum bende takip etmedim açıkcası, ama insataller 4s de kullanmıştım bi dönem aynı kişilermi bilmiyorum -_-
Valla mevcut tweakler güncellensin yeter bence. Çokta mühim değil...
aynen bu şekilde dikkatli atıldığında dosyalar takır takır çalışıyor -
quote:
aynen bu şekilde dikkatli atıldığında dosyalar takır takır çalışıyor
Ben Tweak Installer 1.3 ile debi otomatik yüklüyorum. En temiz yöntem. Saniyeler içinde tweakler yükleniyor. Çoklu yükleme/silme özelliği de var. :) cyder ile de deb’leri çekiyorum. Misss...
😄😄 ya ben onu kullanmadım sakata gelmeyelim diye ama o da kolay tabi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X