Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (666. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.331.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 664665666667668
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: envoytr

insta ++ çalışmıyor sanırım doğru mu? Çünkü yüklediğimde insta donuyor

Sürümün nedir ? İnsta++ çalışıyor...

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Merhaba bende iPad var 11.0.3 ben Jailbreak yapabiliyormuyum . Yada yapabilirsem ücretli uygulamaları kurabilecekmiyim ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cannburak

Merhaba bende iPad var 11.0.3 ben Jailbreak yapabiliyormuyum . Yada yapabilirsem ücretli uygulamaları kurabilecekmiyim ?

JB yapabilirsin fakat uygulama için henüz erken. Appsync Unified güncelleme lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amonRa

quote:

Orijinalden alıntı: cannburak

Merhaba bende iPad var 11.0.3 ben Jailbreak yapabiliyormuyum . Yada yapabilirsem ücretli uygulamaları kurabilecekmiyim ?

JB yapabilirsin fakat uygulama için henüz erken. Appsync Unified güncelleme lazım

Ozaman bu versiyonda kalıp sauriği beklemeliyim cydia güncellemesi için

• AlicanNalbat kullanıcısına yanıt
    cihazdan cihaza tweakten tweak e göre değişiyor durum çakışma vs
  • envoytr kullanıcısına yanıt
    bende çalışıyor, komple silin ++tweakleri ayrıca instagramın orjinal uygulamasını da kaldırın, tekrar deneyin çalışacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: cantekim

bu arada youtube++ güncellendi

http://www.mediafire.com/file/x53mhx6tnjieew3/com.unlimapps.ytpp_1.4r-90_iphoneos-arm.deb

YoutubeTools sıkıntısız çalışıyor. Denemeni öneririm. ;) Bu arada whatsapp++ ve instagram++ işin güncelleme geldi mi ?

youtubetools kullanıyordum zaten de youtube++ ın yerini tutmaz -_- aynı yerden güncelleme yapabilirsin de bakmadım tam aynı sürüm mü değil mi bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cantekim -- 4 Şubat 2018; 17:51:5 >
  • quote:

youtubetools kullanıyordum zaten de youtube++ ın yerini tutmaz -_- aynı yerden güncelleme yapabilirsin de bakmadım tam aynı sürüm mü değil mi bilemiyorum

Eskiden YouTube’a güncelleme geldikçe ++ tweak’i devre dışı kalıyordu. Sırf bu yüzden sevememiştim :) bi deneyim bakalım nasıl :)

ya herşey manuel oldu ya ondan versiyonlara bakmak gerek yüklerken mesela en son ben instagram++ yüklediğimde 1.8R113 imiş :D 1 hafta oluyo sanırım
  • quote:

ya herşey manuel oldu ya ondan versiyonlara bakmak gerek yüklerken mesela en son ben instagram++ yüklediğimde 1.8R113 imiş :D 1 hafta oluyo sanırım

Electra’ya CYDIA gelecekmiş. Ne diyorsun bu duruma ? :)

Öyle söylüyo coolstar ama bence biraz sıkıntılı olcak bu electradan da sıkıntılı olcak dur bakalım görücez -_- installer ı bekliyodum ben aslında ama ses gelmedi pek heralde beta sunuldu mu sunulmadı mı onu da bilmiyorum da ses gelmedi sunulduysa da 😄

Saurik onaylamadı maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Öyle söylüyo coolstar ama bence biraz sıkıntılı olcak bu electradan da sıkıntılı olcak dur bakalım görücez -_- installer ı bekliyodum ben aslında ama ses gelmedi pek heralde beta sunuldu mu sunulmadı mı onu da bilmiyorum da ses gelmedi sunulduysa da &#128516;

İnstaller troll çıktı

isimlerini değiştirdiler falan dediler geçtiğimiz günlerde bilmiyorum bende takip etmedim açıkcası, ama insataller 4s de kullanmıştım bi dönem aynı kişilermi bilmiyorum -_-
  • quote:

isimlerini değiştirdiler falan dediler geçtiğimiz günlerde bilmiyorum bende takip etmedim açıkcası, ama insataller 4s de kullanmıştım bi dönem aynı kişilermi bilmiyorum -_-

Valla mevcut tweakler güncellensin yeter bence. Çokta mühim değil...

aynen bu şekilde dikkatli atıldığında dosyalar takır takır çalışıyor
  • quote:

aynen bu şekilde dikkatli atıldığında dosyalar takır takır çalışıyor

Ben Tweak Installer 1.3 ile debi otomatik yüklüyorum. En temiz yöntem. Saniyeler içinde tweakler yükleniyor. Çoklu yükleme/silme özelliği de var. :) cyder ile de deb’leri çekiyorum. Misss...

😄😄 ya ben onu kullanmadım sakata gelmeyelim diye ama o da kolay tabi

• 
Sayfa: önceki 664665666667668
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.