Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (643. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.331.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 641642643644645
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İpad air wifi 16 gb 10.3.2 için goblini denedim, uygulama ekranında cihaz desteklenmiyor diyor. Meridyeni denedim cydia kuruldu ama açılırken veritabanı hataları veriyor kaynakları boş ve kaynak eklenmiyor.
  • Beyler burda ne diyor beyefendiler iOS 11 için jailbreak tools mu yayınlanacak acaba

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varre -- 12 Ocak 2018; 19:18:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ru1ns

Beyler burda ne diyor beyefendiler iOS 11 için jailbreak tools mu yayınlanacak acaba

Aynen tools dan bahsedilmiş. CoolStar grubu saurik’e yakın diye biliyorum. Saurik substrateye el atsa zaten sorun kalmayacak. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• coolstar yayınladı bu da abrahammasrinin yayınladığı gibi sanırım :/

şu an yükledim deniyorum, ama sonunda güzel bi isimle tool geldi

cydia ve anemone entegreli Electra cydia'ya girince atıyor ve hala hala hala sauriki bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cantekim -- 13 Ocak 2018; 8:58:27 >
  • iOS 11.0 - 11.1.2 JAILBREAK SLECTRA TOOLS
    Link;
    t.co
    https://coolstar.org/electra/
    https://t.co/YxbYAmMkVK

Substrate Bekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlicanNalbat -- 13 Ocak 2018; 9:16:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cantekim

coolstar yayınladı bu da abrahammasrinin yayınladığı gibi sanırım :/

şu an yükledim deniyorum, ama sonunda güzel bi isimle tool geldi

cydia ve anemone entegreli Electra cydia'ya girince atıyor ve hala hala hala sauriki bekliyoruz

Saurik reis el atsada bitse şu işkence. Son 1 adım kaldı. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

quote:

Orijinalden alıntı: 0ldskool

Teşekkür ederim indirdim, akşam jb yapacağım kısmetse. 5 icon dock ve touchr en çok istediğim tweakler şuanda :)

Kutudan iOS 11 çıkan telefonu iOS 10.2 ile kullanmak garip bir his

Benim ki kutudan 11 ile çıktı sürüm de düşürülmüyor. :) Aynen 11'i beklemeye devam... :)

Downgrade için araç mı yayımlandı?Konudan biraz uzak kaldım.10.3.2 jb kullanıyorum 10.1.1 veya başka sürüme düşürme imkanım var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: BrahmanS

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 0ldskool

Teşekkür ederim indirdim, akşam jb yapacağım kısmetse. 5 icon dock ve touchr en çok istediğim tweakler şuanda :)

Kutudan iOS 11 çıkan telefonu iOS 10.2 ile kullanmak garip bir his

Benim ki kutudan 11 ile çıktı sürüm de düşürülmüyor. :) Aynen 11'i beklemeye devam... :)

Downgrade için araç mı yayımlandı?Konudan biraz uzak kaldım.10.3.2 jb kullanıyorum 10.1.1 veya başka sürüme düşürme imkanım var mı?

2-3 gün önce bazı sürümleri bazı cihazlara açtılar yaklaşık 45 dk gibi bir süre. o süre içerisinde downgrade edebilenler etti, daha sonra imzalar kapatıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cantekim -- 13 Ocak 2018; 10:55:41 >

• Seneleedir aynı terane. Bir ümitle bekliyor insanlar. Bunların iphone u Kırdığı falan yok. Bunlar milleti kandırıyor hacker denen adam çıktığı dakikada ya da bir hafta geçmeden son sürüme jeilbreak çıkartırsa hackerdır.bunlar Apple yeni bir sürüm çıkarıyor arkasından eski sürüme jeilbreak yaptık diye hava atıyor belli Apple’dan alıyorlar kodları milleti kekliyolar biz yaptık diye

• gunbah kullanıcısına yanıt
    Jb için stabil sürüm bekliyorlar Eğer sürüm stabil değilse bir sonraki sürüm gelmeden jb yapıp açığı paylaşırsa apple anında yeni sürümle açığı kapatıyor adamlar bundan bekliyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: sametsurmeli

Jb için stabil sürüm bekliyorlar Eğer sürüm stabil değilse bir sonraki sürüm gelmeden jb yapıp açığı paylaşırsa apple anında yeni sürümle açığı kapatıyor adamlar bundan bekliyorlar.

• İPAD AİR İÇİN G0BLIN Mİ MERIDAN MI KİMSE CEVAP VERMİCEK Mİ ? HANGİSİ DAHA STABİL ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ranegade95

İPAD AİR İÇİN G0BLIN Mİ MERIDAN MI KİMSE CEVAP VERMİCEK Mİ ? HANGİSİ DAHA STABİL ?

Meridian

• ranegade95 kullanıcısına yanıt
    goblinde touch id sorunu var, desteklenmiyor hatası filan var benim air wifi 10.3.2 desteklemiyor. Yakında hallederler.

Meridian da substrate çalışmıyor şimdilik cydia düzgün çalışmıyor.
  • quote:

quote:

İPAD AİR İÇİN G0BLIN Mİ MERIDAN MI KİMSE CEVAP VERMİCEK Mİ ? HANGİSİ DAHA STABİL ?

Meridian

Teşekkür ediyorum ilginiz için son olarak ipad i kapatıp açınca jb gidiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccguven

goblinde touch id sorunu var, desteklenmiyor hatası filan var benim air wifi 10.3.2 desteklemiyor. Yakında hallederler.

Yani hangisini öneriyorsunuz 10.3.3 sürüm yüklü bende
  • 11.0.1 var napıyum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Goblinin güncellenmesini beklemeliyiz.https://g0blin.sticktron.net/

• LiberiOs var 11 için cydia substrate çıkınca onu yükle.
  • quote:

quote:

quote:

Goblinin güncellenmesini beklemeliyiz.https://g0blin.sticktron.net/

O zaman g0blinide yüklemiyim Meridian'ıda ? G0bline güncelleme gelene kadar bekleyeyim mi ?

• 
Sayfa: önceki 641642643644645
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.