Bildirim
#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (616. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

15 Misafir (7 Mobil) - 8 Masaüstü,
7 Mobil

Giriş
-
-
11.2.1 telefona inmiş durumda bunu nasıl kaldirabilirim. Yanlışlıkla güncelleme yapıp jb den olmayayım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Depolamadan güncellemeyi silin ve TvOS 11 Beta profilini yükleyin. Böylece cihaza yeni sürüm inmeyecektir. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kinq1999
quote:
Orijinalden alıntı: AlicanNalbat
Çıkmaz diyenlere inat :)
Saurik, bir Reddit gönderisinde, “Asla milyonlar kazanmadım ve şu anda her ay Cydia üzerinde çok fazla para kaybediyorum. Günlük bir işim var ve Cydia’ya ödeme yapmak için kendi kazançlarımdan harcıyorum. Bu şekilde iOS 11 güncellemeleri üzerinde çalışıyorum, çünkü sizin gibi insanların her zaman bu çabalarım için bana teşekkür ettiklerine inanıyorum. Buna gerçekten inandığım için jailbreaking konseptine duyduğum tutkuyu sürdürmeyi başardım” dedi.
10.3.1 jb ne durumda hocam bilgi var mı ?
Saigon çalışıyor...
-
Eyvallah hallettim
imzalar açıkken 11.1'e dönelim mi yani -
Neyse ki imzalar açık değil sadede 11.2.1-11.2 var açık olan
quote:
Orijinalden alıntı: sametsurmeli
Neyse ki imzalar açık değil sadede 11.2.1-11.2 var açık olan
bilgileri yanlış mı yaniSen nereden bakıyorsun ?
-
Maalesef yanlış. En doğrusu ipsw.me
quote:
Orijinalden alıntı: sametsurmeli
Maalesef yanlış. En doğrusu ipsw.me
eyvallah -
quote:
quote:
quote:
Saurik, bir Reddit gönderisinde, “Asla milyonlar kazanmadım ve şu anda her ay Cydia üzerinde çok fazla para kaybediyorum. Günlük bir işim var ve Cydia’ya ödeme yapmak için kendi kazançlarımdan harcıyorum. Bu şekilde iOS 11 güncellemeleri üzerinde çalışıyorum, çünkü sizin gibi insanların her zaman bu çabalarım için bana teşekkür ettiklerine inanıyorum. Buna gerçekten inandığım için jailbreaking konseptine duyduğum tutkuyu sürdürmeyi başardım” dedi.
Saigon çalışıyor...
Cydia yükleniyor mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Daha önce de yazıldı mı bilmiyorum ama
https://www.reddit.com/r/jailbreak/comments/7l12y0/discussion_ios_11_async_awake_and_kppless_the/
şu bağlantıda yeni jb için çalışan kişiler düzenli olarak hangi adımda olduklarını paylaşıyorlar. Şu an Saurik'in Cydia Substrate'i iOS 11'e uyarlamasını bekliyorlarmış. Çözülmesi gereken birçok bug var demişler ama Cydia hallolursa geri kalan aşamalar bizim için çok daha kolaylaşır demişler. Umarım 2018'e kadar hallederler de güzel haberler ile yeni seneye gireriz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: AirSupport
quote:
quote:
quote:
Saigon çalışıyor...
Cydia yükleniyor mu?
cydia yükleniyor ama substrate olmadığı için herhangi bir şey yapılamıyor jay freeman güncelleyecek inşallah
-
aşağıda ki linkte;
açmak için ana ekran düğmesine basın yazısının nasıl değiştirildiği anlatılıyor, ilgilenen olur belki diye paylaşıyorum. daha önce bu şekilde kaydırarak açmayı geri getirmişlerdi şimdi sadece metni değiştirebiliyoruz
iDeviceHelpyoutube
How to Change the Press to Unlock on iPhone No Jailbreak Requiredhttps://www.youtube.com/watch?v=6Gj0lXtfvFU
-
11.2 ye jb yokmu? Bugun iPhone X aldim malesef 11.2.1 yuklu cikti
quote:
Orijinalden alıntı: _turbo_
11.2 ye jb yokmu? Bugun iPhone X aldim malesef 11.2.1 yuklu cikti
11.1.2 ve alt sürümlerine çıkacağı söyleniyor, 11.2 jb için ios12 beklenir gibime geliyor -
quote:
Orijinalden alıntı: cantekim
quote:
Orijinalden alıntı: AirSupport
quote:
quote:
quote:
Saigon çalışıyor...
Cydia yükleniyor mu?
cydia yükleniyor ama substrate olmadığı için herhangi bir şey yapılamıyor jay freeman güncelleyecek inşallah
Çıksa da artık kurtulsak şundan 😞
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Gençler 10.3.x sürümü için de Yen'i haberler var. Jb geleceği kesinleşti redditte konusu açıldı. Hayırlı Olsun şimdiden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X