Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (609. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.332.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 607608609610611
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar OS 3 den bu yana iphone kullanırım ama artık gelmeyen jb lerden bıktım usandım. Evet tahmin ettiğiniz şeyi yaptım. 9 senedir ilk defa android e para verdim ve xiaomi mi6 aldım. Haydi bana eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: sserdark

Arkadaşlar OS 3 den bu yana iphone kullanırım ama artık gelmeyen jb lerden bıktım usandım. Evet tahmin ettiğiniz şeyi yaptım. 9 senedir ilk defa android e para verdim ve xiaomi mi6 aldım. Haydi bana eyvallah

Çok doğru bir karar bence, imkanım olsa bende geçerdim mi6 ya
  • Bilgisayar olmadan jb yapılabilir mi? 10.2.1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 a bile çıkmaz iken 11 e beklemek boşa bir bekleyiş olur.
  • İnatla bekliyorum ulan inatla 10.3.1 için haydi tüm hackerlar elele haydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proscd

10 a bile çıkmaz iken 11 e beklemek boşa bir bekleyiş olur.

10a cikmaz derken? 10 a cikti. Su ana kadar cikan tum surumlere jb cikti, buna da cikacaktir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son 10.2 ye çıktı. O sürüm çıkalı 1 yıl oldu. 10.3.1 beta zaten. 11 için en az 6 ay beklersiniz, en az yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proscd -- 2 Kasım 2017; 11:20:39 >
  • quote:

En son 10.2 ye çıktı. O sürüm çıkalı 1 yıl oldu. 10.3.1 beta zaten. 11 için en az 6 ay beklersiniz, en az yani.

Eee? 1 yil olmasi normal zaten iOS her sene yenileniyor...

• İyi normalse 1 yıl bekleyin o zaman.
  • quote:

İyi normalse 1 yıl bekleyin o zaman.

lafı çok garip anlıyorsunuz
  • yok mu güzel tweaklar.. yılmadan 10.2
  • 10.3.1 ve 9.3.5 için hâla JB bekliyorum inatla

• iOS 11 JailBreak YAKIN

iOS kullanıcılarının merakla beklediği jailbreak yakında gelebilir! Trend Micro‘nun düzenlediği Mobile Pwn2Own etkinliğinde iOS 11.1 jailbreak sinyali verildi. Güvenlik araştırmacıları iPhone 7‘de iOS 11.1 jailbreak işlemini 3 farklı şekilde yapabildi. Üstelik birisini iPhone‘a dokunmadan, tamamen uzaktan erişim ile sağladılar.

Sıfırıncı gün zafiyeti olarak bilinen bu zafiyetler ışığında iOS 11.1 için jailbreak kısa süre içerisinde duyurulabilir. Toplamda 500.000$ ödül verilen yarışmada iPhone‘un yanı sıra Samsung Galaxy S8‘de hackerların hedefindeydi.

Kaynak: SDN
  • Bu imza işi kadar salakça birşey yok arkadaş. İsteyen istediği sürümü kullansın size ne ya?

Güvenlik açığı var diyorlar, e zaten güncel sürümü kullanmayan bu riski en başından kabul ediyor.

Canavar gibi telefonları çöp etmek, yeni telefon satmak. Ticari zekalarına ne diyeyim.

• AlicanNalbat kullanıcısına yanıt
    Çok güzel haber. Sanırım çok uzun süredir ilk kez güncel bir sürümle alakalı jb sinyali verildi. Yanılıyor muyum?

• quote:

Orijinalden alıntı: _RapiD_

Çok güzel haber. Sanırım çok uzun süredir ilk kez güncel bir sürümle alakalı jb sinyali verildi. Yanılıyor muyum?

Aynen hocam. Bu mevzu netleşene kadar 11.1 de kalmak en mantıklısı. 2 haftaya kadar 11.2 çıkacak. Zaten 11.1 in betaları bitmeden 11.2 nin betasının çıkmasından belli idi birşeylerin döndüğü...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

İyi normalse 1 yıl bekleyin o zaman.

• Aynı haberler sürekli çıkıyor. Çok yakında, son aşamaya gelindi, beta çıktı gibi. İnşallah doğru düzgün bir jb çıkar, gerçi öncelikle sürümün düzgün olması lazım. iOS 11 kadar rezalet bir sürüm 2008 yılından beri, ilk çıkan iPhone dan beri iPhone kullanan biri olarak görmedim.

• quote:

Aynı haberler sürekli çıkıyor. Çok yakında, son aşamaya gelindi, beta çıktı gibi. İnşallah doğru düzgün bir jb çıkar, gerçi öncelikle sürümün düzgün olması lazım. iOS 11 kadar rezalet bir sürüm 2008 yılından beri, ilk çıkan iPhone dan beri iPhone kullanan biri olarak görmedim.

JB konusunda haklısınız ama bu kadar hızlı da olmadı hiç. Bir de iOS 7 için vs.de aynı şeyler söylendi ben artık sövmeden severek kullanmaya çalışıyorum. Sonuçta beraberiz telefonla :)
  • Bilgisayar olmadan jb yapabilir miyiz (Air 2 10.2.1)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 607608609610611
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.