Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (543. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.332.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 541542543544545
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu iconların kendiliğinden dönmelerini sağlayan tweak nedir?
  • XII kullanıcısına yanıt
    fingal dan bahsediyosun sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Double King Chicken

Beylee acil yardımınıza ihtiyacım var.ios 9.3.3 jb kullanıyorum.Telefon kameraya girdikten sonra respring atti ve apple logosunda kaldi hiçbir sekilde acamadim.home+power acmadi, power ve ses acma tuşuda keza aynı.sürümü kaybetmeden ne yapmaliyim ?

Restore ettim mecbur cihazı 10.3.1 için çıkma şansı varda bu sürümde bekliyeyim bari :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mephisto1 M kullanıcısına yanıt
    araştırdım da değil sanırım.Benim dediğimde sadece iconlar dönüyor.Fingal tema değiştirip animasyon eklemiş.
  • XII kullanıcısına yanıt
    o zaman bir de iconizer a bak.onda öyle bi ayar vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mephisto1

o zaman bir de iconizer a bak.onda öyle bi ayar vardı.

iconizer gelmiş geçmiş en detaylı en kapsamlı icon tweak'i...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlicanNalbat -- 20 Nisan 2017; 10:22:33 >
  • Can sıkıntısından yeni tweak kurayım dedim flex 3 diye bir tweak kurdum. Önerdiğiniz bir ayar eklenti vs var mıdır bununla oynayabileceğim?

• iOS 9.3.3 için telefon üzerinden yeniden Nasıl aktif ediyoruz jbyi linki bulamadım ana konuda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 8 küsür jb li dim (ufak ufak sıkıntılar, programların çalışmaması vs sorunlar yüzünden), ipsw.me stesinden 10.2.1 in dosyasını indirip DFU modunda restore edeyim dedim,olmadı 10.3.1 e geçtim mecburen. Telefon jb siz takoz gibi oldu Valla.
    İlaveten Takılmalar ve bi yavaşlık sorunu oldu.

Soruma gelince bir de jb in banka uygulamaları Dsmart go gibi yazılımlar tarafından hala gitmediği uyarısı alıyorum. Benim ne yapmam lazım acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doritoch -- 19 Nisan 2017; 19:22:19 >
  • Android cihazlarda Truecaller yazılımı 3G acik olması durumun da gelen cagridaki ki numarayı anında sorgulayıp kişinin adını ekranda yazıyor.

İOS'da bu mümkün değil.

Bunu yapabilen tweak var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Android cihazlarda Truecaller yazılımı 3G acik olması durumun da gelen cagridaki ki numarayı anında sorgulayıp kişinin adını ekranda yazıyor.

İOS'da bu mümkün değil.

Bunu yapabilen tweak var mi?

PhoneCaller tweak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vengace

iOS 9.3.3 için telefon üzerinden yeniden Nasıl aktif ediyoruz jbyi linki bulamadım ana konuda

Go ya bas

• AlicanNalbat kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler.

Bütün repolardan kurdum. Ama hepsinde de bu hatayı aliyorum.

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kef14 -- 20 Nisan 2017; 15:33:11 >
  • 10.2 untethered çıkmadı mı yaw
  • Bluetooth ile dosya paylaşımı yapabilen tweak var mı şu an ios 10 için?

• Arkadaşlar jealbreak bilgisayardan yapmak zorundamıyız yoksa başka yollarlada yapılırmı ?

• 9.3.3 jb kullanıyorum whatsapptan tekrar yüklememizde istediği üyelik bilgileri gibi bişeyler istiyor tel no giriyorum msj geliyor gün içinde en az 5 defa yapıyorum var mı başına gelen her girdiğimde aktivasyon yapıyorum ayarlarım sıfırlanıyor
  • İphone 7 10.2 için haber var mı acaba?

• Zyprox Z kullanıcısına yanıt
    Malesef yok. Olsa yıkılacak buralar da...
  • Arkadaşlar androidte olduğu gibi yaklaşan alarmları sadece o gün için kaldıran bi tweak var mı? Alarm yaklaştığı zaman ekrana bi buton belirsin ve vakti gelmeden kapatabileyim istiyorum.

• 
Sayfa: önceki 541542543544545
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.