Şimdi Ara

2016 PHİLİPS LCD & OLED ANDROİD TV (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.685
Cevap
24
Favori
118.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 666azazel

Olabilir ama tam bilgi yok sanırım.

Aslında bu konunun ilk sayfadaki broşürde sadece 65 ekran olduğu yazıyor ama 55 ekran aramalarında da şöyle bir sayfa çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsoy -- 21 Mayıs 2016; 7:54:49 >

• Philips 32pfk4101 i inceledim dun vatanda, görüntüsu diger 32lik modellerden cok cok ustundu, arayuzu webos 3lu lg den daha seriydi . Tek soru isareti smart olmamasi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

Alıntıları Göster
    HDR teknolojsinin tv'deki olayı neymiş diye bakayım dedim, Trusted Reviews bu konuda 2 standart olduğunu söylüyor:

1- Ya max. parlaklık 1000 nit'in üzerinde ve siyah seviyesi 0,05 nit olacak
    2- Ya da max parlaklık 540 nit, siyah seviyesi de 0,0005 olacak

Philips'in sadece 1 ya da 2 modeli 700 nit , diğerleri 350-400 nit arasında geziyor. Yani 1. standardı sağlayan philips zaten yok, 2. standardı ise zaten teknik olarak sadece oledler sağlayabiliyor, philips'in oled modelinin daha adı belli değil. Galiba 2016 model philipslerde HDR var derken boşuna seviniyoruz.

Albani haklı çıkacak galiba, HDR konusunda uyarmıştı:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=116381461

• Dun teknosaya gittim philips 6561 modelini sordum bulunmadigini ve turkiyede satisa girmiyecegini soyledi.tam dondum arkami cikiyodum baska bir satici hangi modeli sormustunuz ben philips kismina bakiyorum ben yardimci olayim dedi tekrar onada sordum pus6561 evet var dedi pc den bakti 15 gune kadar gelicegini soyledi fiyatta 3400 den giricek dedi 49 olan icin fiyat var dedi 55 lik icin fiyat suan yok dedi 49 ve 55 lik modeller dedigim gibi 15 gun icinde giricek ve sadece bu modeli biz getiricez dedi teknosada olucak dedi kendisine sordum 7101 icin 400 tl fazla vermeye degermi dedim deger dedi ve bana kasayi gosterdi 6501 plastik mika cerceve fakat 7101 aliminyum metal dedi ve biri 1800 hz digeri 2000 dedi ve @albani hocanin dedigi geldi aklima 6501 arkasi kalin panel direct led
    7101 ince fakat alt kismi kalin albani boyle panellerden uzak durulmasi gerektigini soylemisti ve 7101 edge led buyuk ihtimal alltan aydinlatmali

3 tarafli ambilight alicaklar icin en ucuz 6561 serisi olucak sanirsam fiyatta 3400 olucak bilginize he bide 7101 de kumanda sensorunu cok iyi sekilde yerlestirmisler fakat 6501 de kumanda sensorunun yeri cok berbat ve kalitesiz bildigini tv nin altina yapistirmislar insan bi cam felan koyar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ckmz17

Dun teknosaya gittim philips 6561 modelini sordum bulunmadigini ve turkiyede satisa girmiyecegini soyledi.tam dondum arkami cikiyodum baska bir satici hangi modeli sormustunuz ben philips kismina bakiyorum ben yardimci olayim dedi tekrar onada sordum pus6561 evet var dedi pc den bakti 15 gune kadar gelicegini soyledi fiyatta 3400 den giricek dedi 49 olan icin fiyat var dedi 55 lik icin fiyat suan yok dedi 49 ve 55 lik modeller dedigim gibi 15 gun icinde giricek ve sadece bu modeli biz getiricez dedi teknosada olucak dedi kendisine sordum 7101 icin 400 tl fazla vermeye degermi dedim deger dedi ve bana kasayi gosterdi 6501 plastik mika cerceve fakat 7101 aliminyum metal dedi ve biri 1800 hz digeri 2000 dedi ve @albani hocanin dedigi geldi aklima 6501 arkasi kalin panel direct led
    7101 ince fakat alt kismi kalin albani boyle panellerden uzak durulmasi gerektigini soylemisti ve 7101 edge led buyuk ihtimal alltan aydinlatmali

3 tarafli ambilight alicaklar icin en ucuz 6561 serisi olucak sanirsam fiyatta 3400 olucak bilginize he bide 7101 de kumanda sensorunu cok iyi sekilde yerlestirmisler fakat 6501 de kumanda sensorunun yeri cok berbat ve kalitesiz bildigini tv nin altina yapistirmislar insan bi cam felan koyar
    PHILIPS 65PUS8901 65''164 CM 4K vatanbilgisayar'da satışta sudan ucuz

http://www.vatanbilgisayar.com/philips-65pus8901-65-164-cm-4k-ultra-hd-android-smart-led-tv-dahili-uydu-alici.html#genel-bakis

• quote:

Dun teknosaya gittim philips 6561 modelini sordum bulunmadigini ve turkiyede satisa girmiyecegini soyledi.tam dondum arkami cikiyodum baska bir satici hangi modeli sormustunuz ben philips kismina bakiyorum ben yardimci olayim dedi tekrar onada sordum pus6561 evet var dedi pc den bakti 15 gune kadar gelicegini soyledi fiyatta 3400 den giricek dedi 49 olan icin fiyat var dedi 55 lik icin fiyat suan yok dedi 49 ve 55 lik modeller dedigim gibi 15 gun icinde giricek ve sadece bu modeli biz getiricez dedi teknosada olucak dedi kendisine sordum 7101 icin 400 tl fazla vermeye degermi dedim deger dedi ve bana kasayi gosterdi 6501 plastik mika cerceve fakat 7101 aliminyum metal dedi ve biri 1800 hz digeri 2000 dedi ve @albani hocanin dedigi geldi aklima 6501 arkasi kalin panel direct led

Fiyat farkı da saydığıniz nedenlerle oluşuyor zaten hocam 7101 ile ,eğer o farklar sizin için önemli değilse 400 tl cebinizde kalır eğer önemli ise 400 tl fazla verip o modeli alın hocam hangisi kafanıza yatarsa ben 49" 6501 ı puan vs derken 2900 e aldım bu fiyata bulduğum en iyisi idi ama az daha fazla verilip daha iyisi de alınabilir tercih ve para meselesi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: dreamblue

PHILIPS 65PUS8901 65''164 CM 4K vatanbilgisayar'da satışta sudan ucuz

http://www.vatanbilgisayar.com/philips-65pus8901-65-164-cm-4k-ultra-hd-android-smart-led-tv-dahili-uydu-alici.html#genel-bakis

Kargo ücretsizmiş, bence makul fiyat

Şaka bir yana zaten 18-23bin TL arası fiyattan çıkması bekleniyordu iyi olmuş bence .

• 666azazel kullanıcısına yanıt
    Dual tuner ve dual ci slot sayesinde teledunya ile farkli iki kanaldan birini seyrederken digerini kaydetmek istiyorum.

7600 4 cekirdek ile ayni anda 2 sifre cozup, hem kayit hem de gosterebilir mi yoksa 8600 ile 6 cekirdek mi almali???

Bu ozelligi deneyen oldu mu?

Philips disinda dual tuner dual ci slot rastladiniz mi?
  • us_b_72 U kullanıcısına yanıt
    kayıt işlerini kullanıcılara sormak lazım

çekirdek sadece smart için.
  • dreamblue D kullanıcısına yanıt
    4,500 euro gibi fiyatlarda. - 15bin civarı olmalı paneli zaten tek başına 6bin ediyor . ama bizim için hayal

65 7101 7.500 tl
    65 6521 6.750 tl

65PUS7101 € 2.599,00
    65PUS7601 € 2.999,00
    65PUS8601 € 3.499,00
  • Merhabalar
    Ambilux 65pus8901 i gormek ve test etmek isteyenler icin maslak uniq avm'de philips ozel bir oturma odasi konseptli bir stand acmis. Ugaklikla gittigim icin cok fazla inceleyemedim ancak ambilux cidden muhtesem bir deneyim.

Hatta onceden randevu alirsaniz sizi evinizden ozel aracla alip buraya getirtip yemek icki servisiyle beraber 2 saat boyunca oyun oynamanizi veya film seyretmenizi sagliyor.
    Ayrica hediyelerinden bir tanesinin de kanada'da kuzey isiklari seyahati fln oldugunu soylediler yanlis anlamadiysam.
    Gerci ben bu tarz ilave hediye ya da hizmetler yerine urun fiyatinin daha ucuz olmasi taraftariyim. Fiyat 18bin tl ve sadece 50 adet satisa sunulacagi soylendi.

• http://tweakers.net/reviews/4559/philips-49pus6561-android-tv-voor-de-ambilight-liefhebber.html

Tv testi buldum ama hollandaca google trans la bakabilirsiniz benim okudugum tv iyi degil puani dusuk verildi kontras kotu renk gosterimi kotu ayar lazim islemci oyunlari cevirmiyormus media oynatici kotu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jupiterli61 -- 23 Mayıs 2016; 21:44:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jupiterli61

http://tweakers.net/reviews/4559/philips-49pus6561-android-tv-voor-de-ambilight-liefhebber.html

Tv testi buldum ama hollandaca google trans la bakabilirsiniz benim okudugum tv iyi degil puani dusuk verildi kontras kotu renk gosterimi kotu ayar lazim islemci oyunlari cevirmiyormus media oynatici kotu
    Arkadaşlar merhaba,

55pus7101 almıştım 3820 tl'ye. Cumartesi günü kuruluma geldiler. Antenden sinyal alma problemi olduğu için kanalları kuramadı arkadaş. Genel ayarlarını yaptı.

Ben de smartını kurcalamaya başladım. 24 mbit internet olmasına rağmen Youtube da 480-720p videoların dolması vakit alıyor. Bir gün içerisinde en az 7-8 kere durduruldu hatası verdi program. Tv 3 kere kitlendi. Bir kitlenişinde uzun süre beklememe rağmen kapalı modda kalıp açılmadı. Bir 10 dakika sonra prizi çekmek zorunda kaldım.

Servisten gelen arkadaş güncellemeyi yapmamış. Güncelleme sonucunda sorunlar düzelir diye umut ettim ama sadece biraz azalma oldu takılmalarda, kitlenmelerde.

Yani özetle Tv'nin işletim sistemi ciddi şekilde sorunlu.

Artı yönlerini sayarsak: Görünümü gerçekten şık ve amblight 3 özellikle karanlıkta çok başarılı. Usb'den yüksek kaliteli videolar açtığımda da görüntü çok başarılı ve canlıydı. Yayın olmadığı için Sd yayın performansını bilmiyorum açıkcası.

Bir daha ancak 28 mayıstan sonra TV'yi kurcalayabilirim detaylıca.

Açıkcası Smart beni hayal kırıklığına uğrattı. Ama amblight ve görüntü kalitesi tatmin ediciydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: aekaya

Arkadaşlar merhaba,

55pus7101 almıştım 3820 tl'ye. Cumartesi günü kuruluma geldiler. Antenden sinyal alma problemi olduğu için kanalları kuramadı arkadaş. Genel ayarlarını yaptı.

Ben de smartını kurcalamaya başladım. 24 mbit internet olmasına rağmen Youtube da 480-720p videoların dolması vakit alıyor. Bir gün içerisinde en az 7-8 kere durduruldu hatası verdi program. Tv 3 kere kitlendi. Bir kitlenişinde uzun süre beklememe rağmen kapalı modda kalıp açılmadı. Bir 10 dakika sonra prizi çekmek zorunda kaldım.

Servisten gelen arkadaş güncellemeyi yapmamış. Güncelleme sonucunda sorunlar düzelir diye umut ettim ama sadece biraz azalma oldu takılmalarda, kitlenmelerde.

Yani özetle Tv'nin işletim sistemi ciddi şekilde sorunlu.

Artı yönlerini sayarsak: Görünümü gerçekten şık ve amblight 3 özellikle karanlıkta çok başarılı. Usb'den yüksek kaliteli videolar açtığımda da görüntü çok başarılı ve canlıydı. Yayın olmadığı için Sd yayın performansını bilmiyorum açıkcası.

Bir daha ancak 28 mayıstan sonra TV'yi kurcalayabilirim detaylıca.

Açıkcası Smart beni hayal kırıklığına uğrattı. Ama amblight ve görüntü kalitesi tatmin ediciydi.

Alıntıları Göster
    4k olayı nasıl hocam, trt4k, usb, internet? yoksa bu da mı 7100-7600 lar gibi 4k özürlü ?

• ramço07 R kullanıcısına yanıt
    Hocam 4k olayına sadece youtube da 2160p video açarak bakabildim. Yüklemede problem yaşadı internetten dolayı sanırım , ama görüntü kalitesi çok iyiydi.

Bildiğim kadarı ile 2016 serilerinde 4k problemi bulunmuyor zaten.

Dediğim gibi merkezi sistemden sinyal alamadığım için trt 4k'yı açma şansım olmadı.
  • Bende 49 pus 6501 var trt 4yı gayet güzel yanlız smart olayı tam bir hayal kırıklığı google yükledim ama televizyon donuyor bu arada tv de var olan uygulamaları nasıl açarız bilen varmıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ademsahan

Bende 49 pus 6501 var trt 4yı gayet güzel yanlız smart olayı tam bir hayal kırıklığı google yükledim ama televizyon donuyor bu arada tv de var olan uygulamaları nasıl açarız bilen varmıdır.

Smart ve android özellikleri yoğun kullanıma gelmiyor ancak fiyat ile orantılı doğal olarak 2900 civarı aldım bu fiyata panel goruntu kalitesi ve boyut olarak en iyi TV ama benim için smart daha önemli goruntu çok önemli degil diyorsanız almayın ikisi de önemli ise 4-5 bin arası modellere bakmak lazim

• aekaya kullanıcısına yanıt
    O fiyata 49PUS7101 var piyasada. Siz nasıl alabildiniz o fiyata? Android 5.1 genel itibariyle sıkıntılı, Eylül ayında 2015 ve 2016 model tvler için gelecek Android 6.0 Marshmallow güncellemesinden sonra bakmak lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelicek guncellemedende pek bisi beklemeyin bence

• quote:

Gelicek guncellemedende pek bisi beklemeyin bence
    Danimarka'daki bir inceleme sitesi PUS7101 ve 7181 modellerini yerden yere vurmuş.

İngilizcesi olan sayfayı ingilizceye çevirip rahatlıkla okuyabilir. Türkçe'ye çeviri pek iyi sonuç vermiyor.

http://www.flatpanels.dk/test.php?subaction=showfull&id=1463995152

Artı / Eksiler kısmına şunlar yazılmış :

Artılar :
    Şık tasarım,
    Geçen seneye oranla input lag'ın düşürülmesi (Oyun modunda 36ms),
    Geniş görüş açısı
    Google Cast

Eksiler :
    Zayıf siyah seviyesi ve contrast
    Hatalı renkler
    Hareketli UHD Blu-ray gösterimleri önemli derecede tekliyor
    Android TV hala iyi değil
    HDR render etmek için donanım olmaması

Yuh, almayı düşündüğüm TV'ydi bir de. Alacak TV kalmadı piyasada

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.