Şimdi Ara

Domain Hakkında sorularım var lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

domain hakkında sorularım var. domain hakkında fazla bilgim olmadığı için soruyorum affedin

1-Öncelikle domain alırken isim önemlimidir? yoksa tamamen e mail mi önemlidir?
    2-domaini isimtescil.net ten yada başka bir şirketten almamız neyi değiştirir güvenlik açısından farkı var mıdır?
    3-bazı domainlerin whois sorgulamasında isim falan gözükmüyor bu nasıl oluyor?
    4-sorularım devam edecek

Cevaplayan arakadaşlara çook teşekkür ediyorum.

Saygılar

• 1-Öncelikle domain alırken isim önemlimidir? yoksa tamamen e mail mi önemlidir?

isim tabiki onemlıdırde maılden kastın nedır anlayamadım
  • maille giriş yapıyoruzya onu kastettim
  • önemli tabi domain kontrol paneline giriş yapmanız için .

2-domaini isimtescil.net ten alman başının ağrımamasına neden olur , güvenlidir hızlıdır.
  • 3-kontrol panelinden heralde whois bilgilerini yazmazsan olur, ben şimdiye kadar hep yazdım
    4-bekliyoruz
  • Arkadaşlar bazı domainlerin kişisel bilgilri gözükmüyor bu konu hakkında net bilgisi olan varmı? whois sorguluyorum benimkiler gözüküyor ben gözükmesin istiyorum
  • Yahoonun öyle bir hizmeti var yanılmıyorsam 10 dolar daha fazla veriyorsun domain alırken whois bilgileri gizleniyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon Hakkında Yardım Lütfen
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • isimtescil den ben domain tescil ettirdim.
    hem whois bilgilerinin gözükmemesini istiyorum hemde tescil ettirdiğiim sitenin ismini değiştirmek istiyorum. bir çare yokmu bu olaya?
  • öyle sitenin ismini değiştirmek gibi bi olay yok yeni domain alcaksın mecburen
  • domainne kilit koymuşsanız whois bilgileri görünmüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: headhunter18

öyle sitenin ismini değiştirmek gibi bi olay yok yeni domain alcaksın mecburen

hocam aldığım domain in ismini değil.
    örneğin isimtescil.net ten tescil ettirdim.isimtescil.net ten tescil ettirdiğimi gözükmemesini yada başka bir isim gözükmesini istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: phidiess

domainne kilit koymuşsanız whois bilgileri görünmüyor.

denedim gözüküyor
  • whois bilgilerinin gözükmemesini istiyorum hemde tescil ettirdiğiim sitenin ismini değiştirmek istiyorum deyince bende böyle anladım , bahsettiğin konuda bi fikrim yok , inş. öyle bi olay varsa yardımcı olan mutlaka çıkar
    quote:

Orjinalden alıntı: efekan

quote:

Orjinalden alıntı: headhunter18

öyle sitenin ismini değiştirmek gibi bi olay yok yeni domain alcaksın mecburen

hocam aldığım domain in ismini değil.
    örneğin isimtescil.net ten tescil ettirdim.isimtescil.net ten tescil ettirdiğimi gözükmemesini yada başka bir isim gözükmesini istiyorum

• Ek hizmete giriyor o olay yanılmıyorsam, webline arkadaşımızın da dediği gibi, Yahoo nun öyle bir hizmeti var, gizleniyor whois bilgileri fakat, isimtescil de böyle bir var mı bilmiyorum, varsa bile açıkca belirtmiyorlar ya da ben göremedim.

Öyle whois bilgilerini boş bırakırsan gözükmez diye olay olamaz zaten, doldurman zorunludur o kısımları, böyle bir hizmet alırsan gizli kalır ancak.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.