Şimdi Ara

türk telekom altyapı yok (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
0
Favori
4.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tezekos

tamamdır baktım yüksek hızlı net bulunmaktadır diyor bana ne anlama geliyor bu şimdi ? 16 mbps ye kadar mı adsl ? yoksa vdsl mi?

VDSL2 alabilirsiniz.
    hat zayıflaması 0 dan nasıl çift haneli değerler çıktı ? Cat6 ile bağlamıştınız yanılmıyorsam.
    Boşa uğraşma tek senin etmen ile bir sonuç alanazsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

türk telekom altyapı yok

Orijinalden alıntı: ömür.esen

@Ö1f1
    Binamizin ruhsati yok acaba ondan olabilirmi ayrica binada fiber altyapisi yok cevabin icin tesekkurler
    hocam bu gun kahvede otururken Turk telekom müdürlükten geldiler ikişi avea ve ttnet abone veya numara taşıyacak geziyorlar kahvede biraz oturdular sordum bizim bu arada vdsl varmı diye yok dedi sadece ilçe de varmış kasabada ise 8 mbps ile 16 mbps arası dedi 28 de bi daha gelecekler o zaman fiber işini sorcam ne diyecekler.

Orijinalden alıntı: 0365634b

hocam bu gun kahvede otururken Turk telekom müdürlükten geldiler ikişi avea ve ttnet abone veya numara taşıyacak geziyorlar kahvede biraz oturdular sordum bizim bu arada vdsl varmı diye yok dedi sadece ilçe de varmış kasabada ise 8 mbps ile 16 mbps arası dedi 28 de bi daha gelecekler o zaman fiber işini sorcam ne diyecekler.

sehir merkezi ve ilçelere gelmeden oraya gelmesi imkansız gibi bir sey ben bile sehir merkzinde oturuyorum ama fiber yok vdsl adsl var bulunduıgum yerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0365634b -- 18 Ocak 2016; 20:24:39 >
  • Çakma fiber dedikleri VDSL aslında telekom FTTC yi de fiber diye pazarlamasaydı böyle olmazdı şimdi bilmeyene göre Türktelekomun fiberi çakma algısı olmuş oldu. Zaten TTNET in adı ADSL yüzünden kirlendi ve karizma bir isim değil Türk Telekom fiberi kendi ismi ile satması lazım algı olarak. Bakalım nisan ayında neler olacak.
    --------------------------
    @Red Butterflies

Aslında şehir merkezinin tam da içi (dükkanların ve sosyal yapılanmanın en fazla olduğu bölüm) fiber icin iyi değildir zira kablolama çok büyük bir dert olacak bu tip yerlerde ama apartmanların ve evlerin fazlalaştığı yerler ise fiber için en şanslı yerler. Bulunduğum şehirde durum bu şehrin tam göbeğinde fiber yok ama beldeler siteler gibi yerlerde fiber var ßehrin tamamına yakını da VDSL alabiliyor. Genellikle de durum böyledir.

Kısa bir not: Bazen çok fazla bildirim geldiği için aradan kaçırdığım cevaplar,alıntılar,PM&amp;#39;ler olabiliyor. Benzer durumlarda PM ile hatırlatırsanız müteşekkir olurum
  • 0365634b kullanıcısına yanıt
    senin sıkıntı şu 120 metre kablo çekmeyle alakası yok paylaştığın ilk resimde snr margin de download ayağı kötü geliyor 8 db fakat upload ayağı 18 db ikinci resimde ise download 19 gelirken upload 17 geliyor yani 2 ayak içinde aradaki farkın en fazla 2-3 db olması gerekiyor senin hattındaki yavaşlama bu yüzden arıza kaydı birak gelen ekip aktarma ile ölçüp doğru değeri bulur

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr-Trojan

senin sıkıntı şu 120 metre kablo çekmeyle alakası yok paylaştığın ilk resimde snr margin de download ayağı kötü geliyor 8 db fakat upload ayağı 18 db ikinci resimde ise download 19 gelirken upload 17 geliyor yani 2 ayak içinde aradaki farkın en fazla 2-3 db olması gerekiyor senin hattındaki yavaşlama bu yüzden arıza kaydı birak gelen ekip aktarma ile ölçüp doğru değeri bulur
    istanbul dayım, fiber,vdsl hiç biri yok bizim mahallede. yani her yer dökülüyor. 6 mbps adsl zor alıyorum.
    hocam yeminle internet'siz duramıyorum 19 da internet hattımı 3 aylık kapattırdım fakat mobil de internet bittinçe geri açtırdım taahhüt bittmiş filan dediler sonra dan 70 gun kalmış taahhüt bitmesi ne müşter hizmetleri öyle dedi nasıl oluyorsa 70 gun sonra arayın ikna kapanmaya için hocam fakat beni 24 ay taahhüt verdim.

Kısa bir not: Bazen çok fazla bildirim geldiği için aradan kaçırdığım cevaplar,alıntılar,PM&amp;#39;ler olabiliyor. Benzer durumlarda PM ile hatırlatırsanız müteşekkir olurum
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    7 ay yazıyor fakat müşter hizmetler 2 buçuk ay sonra taahhüt bitmiş olacak dedi 73 tl fatura gelecek onda sonra dedi

• Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    hocam bu taahhüt benim başıma bela oldu taahhütsüz internet kullanıyorsunuz diye aradılar demek oluyor bu ay fatura 73 tl gelecek filan dediler ? fakat benim taahhüt dün var 24 ay nasıl bir ülke anlamadım bu arada hızımı 4 mbps düşürdüm akk'yi geçtim diye bakalım hipernet'e geçicem olursa 24 mbps 75 gb akk 59 tl ayda nasıl hipernet olmasa ultranet limitsiz 75gb akk ay 60 tl sizçe hanigisi iyi olurmu ?
     türk telekom altyapı yok

• quote:

hocam bu taahhüt benim başıma bela oldu taahhütsüz internet kullanıyorsunuz diye aradılar demek oluyor bu ay fatura 73 tl gelecek filan dediler ? fakat benim taahhüt dün var 24 ay nasıl bir ülke anlamadım bu arada hızımı 4 mbps düşürdüm akk'yi geçtim diye bakalım hipernet'e geçicem olursa 24 mbps 75 gb akk 59 tl ayda nasıl hipernet olmasa ultranet limitsiz 75gb akk ay 60 tl sizçe hanigisi iyi olurmu ?
     türk telekom altyapı yok

Sizin hat hiperneti mümkün değil desteklemez.Santrale çok uzaksınız bir kere.8 MBPS den devam sizin hat için.

• tezekos kullanıcısına yanıt
    sorun hipernet değil benim taahhüt verdim 24 ay şimdi ise taahhüt bittimiş diye aradılar nasıl oluyor onun anlamadım. ?
     türk telekom altyapı yok
    bölgede internet genel oalrak sorunluysa toplanıp şikayet edin. yoksa açık söyleyeyim müşteri hizmetleri ile bu iş çözülmez. istanbulda borsacı arkadaş var adam sırf bu internet muhabbeti yüzünden ev taşıdı. fotoğraflardan anladığım kadarıyla ilçe yada ona benzer ufak biryerdesiniz. o iş hayatta düzelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x571 -- 23 Ocak 2016; 23:25:30 >

sorun hipernet değil benim taahhüt verdim 24 ay şimdi ise taahhüt bittimiş diye aradılar nasıl oluyor onun anlamadım. ?
     türk telekom altyapı yok

Tahahüt faturada bitmiş gözükmüyorsa henüz bitmemiştir büyük ihtimalle zira sistemde yanlış görüyorlarsa sonra Hipere geçirelkim sizi derler sizde tamam dersiniz bir ay kullanırsınız sonra fatua gelince iśte tahahütünüz varmıştıydı da vs. Gibi bir durumla karşılaşabilirsiniz. Müşteri hizmetlerinin kendinden haberi yok.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.