Şimdi Ara

Hometech WI101 | Ana Konu (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.406
Cevap
44
Favori
171.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu meretin anakartını bulmak sıkıntı, başka markanın ki uydurulur mu acaba? Görsel arama da aliexpresste yapı olarak benzeyen anakart var soket yerleşimine kadar aynı. Driverda çakılır mıyım diye tereddüt ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz uzun süredir yatıyordu, açayım dedim ve alttaki hatayı aldım:

"etkileşimli oturum açma işlemi başlatılamadı" Tamam'a bastığımda siyah ekran gelioyr ve öylece kalıyor...

Hometech WI101 | Ana Konu
  • arkadaşlar cihazın bataryası iyice eskidi 1 saat civarı gidiyor değiştiren oldu mu bataryayı kolay mı değiştirmek nereden temin ettiniz sağlam bataryayı

• cihaz yıllardır yatıyordu açıp bir şekilde linux kurdum harici hdd takıp nas ve media player olarak kullanacağım bu işler için işlemcisi hala iş yapar

• İçini nasıl açabilirim? İç ekranı kırıldı hddyi almak istiyorum içinden

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ŞahinBaşaran Ş kullanıcısına yanıt

Emmc bellek anakarta gömülü çiptir, alamazsınız ekipman yoksa. Fakat çalışıyorsa cihaz harici ekrana takabilirsiniz. Açma konusuna gelince tırnakla kenarlardan yavaş yavaş açın, dock bağlatı yeri, yan tarafı soketlerin olduğu kısım ve ses açma kapama tuşunun bulundu yere dikkat edin deforme olmaya müsait.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 11 Temmuz 2025; 18:36:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.