Şimdi Ara

Bütün kanalları açan program?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşım görmüş
    elemanın biri dvb kartla program kullanarak bütün kanalları seyrediyormuş.
    Programın ismini merak ediyorum.
    Bileniniz varmı acaba
    İyi forumlar.

• ne demek istediğini anlayamadım ama prog dvb yi yüklesen sende tüm kanaları alırsın

Orjinalden alıntı: ozanunal

Bütün şifreli kanalları açmak diye bişey yok.

Buna eklemek istediğim; card sharing olsa bile tüm şifreleri kanalları izlemeniz çok zor ki kendi serverınız olmadan card sharing işi de tam bir işkence. ProgDVB ile sinyal alabildiğiniz tüm kanalların yayınını izleyebilirsiniz ancak çözülebilen şifreli kanallar mevcut ve çok az.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

quote:

Orjinalden alıntı: ozanunal

Bütün şifreli kanalları açmak diye bişey yok.

Buna eklemek istediğim; card sharing olsa bile tüm şifreleri kanalları izlemeniz çok zor ki kendi serverınız olmadan card sharing işi de tam bir işkence. ProgDVB ile sinyal alabildiğiniz tüm kanalların yayınını izleyebilirsiniz ancak çözülebilen şifreli kanallar mevcut ve çok az.

Evet gerçekten az. Ama card sharing işi yaygınlaştı baya eskisi kadar zor değil server bulmak.

• O zaman sen MSN açsana bi hocam..

Aslında benim istediğim sadece MTV'lerin çıkması. Black Music'in ağırlıklı olduğu MTV F dışında bir kanal çıkmıyor. MTV 5 vardı işime yaramayan, o da gitti zaten. Hispa'da MTV Base ve MTV 2 Rap var, bunları açabilsem süper olur aslında..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.