Bildirim
*NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU] (80. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Dhs nedir hava sıcak oldugunda dhs olmazsa netatmo ısıtmıyor mu volkan_gazi biliyormusun imkansız?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Netatmoyu on - off kombiye bağlayabiliyormuyuz? Bide Apple harici satış yeri yok mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende aynısını söledim, hem toki, hadi müstakil olsa birşeyler yap uğraş.
On off uyumludur evet
Şuan başka yerde satılmıyor bende göremedim
Dhs Dış hava sensörüdür. Zorunlu değildir sadece avantaj sağlar ısınmada.
On off herhalde butun kombilerle uyumlu sizden öğrendiğimiz kadarıyla, alper kurucu sağol
Aynen. Tüm kombilerde on/off uyumludur
-
ogrenme tamamlandimi hocam
14 gunde tamamlandi hocam.quote:
Orijinalden alıntı: Teknoline2002
ogrenme tamamlandimi hocam
Merhaba arkadaşlar evim dublex ve yerden ısıtma olunca termostattan gerekli verimi alamaddım ondan dolayaı 21 kasım 2019 tarihinde apple den 899 tl ye aldığım netatmo mu 700 tl ye satıyorum isteyen arkadaşlar iletime geçebilir -
Nasıl durumlar hocam
Neden verim alamadın senin kafana yatmayan kosmı nedir?
Bir sıkıntı yok. Olmasi gerektigi gibi.quote:
Orijinalden alıntı: huzey
Nasıl durumlar hocam
dairem yerden ısıtma lı ve dublex olduğundan set değerini tutturamıyorum 23,5 da çalıştırıyorum 23,6 geldiğinde duruyor ama zemin ısındığından evin ısısı 24,4 kadar çıkabiliyor 23,4 düştüğünde zemin soğumaya devam ediyor 23,1 e kadar ısı düşüyor üst kat çok daha fazla soğuyor tekrar 23,6 3-5 saatte geliyor buda çok fazla gaz tüketimine yol açıyor günde 9-11 m³quote:
Orijinalden alıntı: huzey
Neden verim alamadın senin kafana yatmayan kosmı nedir? -
anladım, aynı sorun benimde vardı ve hala kararsız kaldığım için beklemedeyim. fakat forumda çok tecrübeli ve bu işlerle ilgilenen ve sürekli paylaşımlarda bulunarak bilgilendiren kayıboyu nickli bir arkadaş daha var ona da bir sorun isterim satmadan önce. ayrıca netatmo evinizi tanıdı mı ? tanıyınca sorunsuz çalışıyor diyorlar dı. -
-
yerden ısıtma döşenirken rehau nun oda termostatları için hatlar döşetmiştim onları aktif ettim şu an tüm odalar kontrol altında set değeri gündüz yine aşıyor ama altına hiç düşmüyor üst kat hep sıcak kazan sıcaklığını 40° gaz tüketimi dışarsı 11-13° iken 5³ 8-11³ iken 6³ -
netatmodan beklenmeyen hareketler bunlar. bence ogrenme tamamlanmamis veya radtotir ve yerden isitma diye ayar var o yapimamis. netatmo kullanan arkadaslar daha net yorum yapabilirler ama cok kotu bir grafik
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X