Şimdi Ara

*NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU] (222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (4 Mobil) - 8 Masaüstü4 Mobil
5 sn
5.814
Cevap
88
Favori
223.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Forumda bir migo kullanıcısı kalitesiz pil kullandığı için buna benzer sorunlar yaşamıştı
    Pil seviyesini kontrol edip mümkünse yüksek kaliteli piller kullanmanı tavsiye ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kayıboyu11 kullanıcısına yanıt
    Piller gp'nin recyko pro serisi şarjlı pili, seviyesi de iyi durumda.. bildiğim kadarı ile kaliteli ama tekrar ederse başka pil ile de denerim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • madprospar M kullanıcısına yanıt
    Duracell Ultra kullanmanızı tavsiye ederim.

*NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fushicho -- 13 Kasım 2021; 15:27:44 >
  • 1.2V'luk şarjlı pil yerine 1.5V'luk normal pil kullanın hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Arkadaş doğru söylüyor, uyumsuz düşük voltajlı pil kullanıyorsun cihazın sapıtıyor
    Netatmo helpcenter den aşağıya ekliyorum

@Fushicho @volkan_gazi sağolun, buna dikkat etmemiştim hemen değiştiriyorum pilleri

Hocam pilleri değiştirince sorun düzelirse burdan paylaşırsınız yeni kullanıcılar içinde tecrübe olur

Netatmo support tan Röleyi 223 versiyonuna güncellenmesi talebinde bulundum şu cevabı verdiler:

Hello,

Thank you for your message,

The firmware version 223 is only for older thermostats, it has the same updates as the 222 which was for the newer thermostats.

Have a great day,

Yani kısaca 223 versiyonu eski termostat lar içinmiş. Daha yeni termostat larda olan 222 versiyonu ile aynı güncellemelere sahipmiş.

Eski pilleri çıkarıp takınca da düzelmişti ama o belki anlık düzelmiş olabilir. Ben yine de pilleri değiştirdim duracell ultra taktım o günden bu yana stabil çalışıyor.. Ondan mıdır bilemiyorum ama tekrar problem yaşarsam tekrar yazarım buraya

Hatırladığım kadarıyla migo kullanıcısıda şarjlı pil kullanıyordu
    Gp pillerinizin uyumlu olmadığı kesin, yoksa netatmo böyle şeyler yapmaz
    En başta yazacaktım netatmonun tarzı değil bu saçmalamalar bi yerde hata vardır diye ama yanlış anlaşılırım diye vazgeçtim
    Önemli olan sorunun çözülmesi bence birdaha tekrarllamaz

Hocam ben neden bulamıyorum bu verilere ulaşmayı internette tarif ettiğiniz yerden bulamadım

• melih3365 kullanıcısına yanıt
    İnternet explorerden hesabınıza girince energy bölümünde evimi yönet kısmına gireceksiniz, sonra en solda termostatınızın isminin olduğu yerdeki üst üste noktaların bulunduğu sekmeyi tıklayınca ayarlar sekmesi çıkacak ona tıklayacaksınız, veri yönetimi sekmesinde oda verilerinizi yükleyin seçeneğine tıklayacaksınız, oda verikerinizi sekmesinde kazanın çalışma süresini seçin ve yükle deyin

• Bu veriler çok bi işinize yaramaz, biz daha önce migo kullanırken bu verilerden çok faydalanıyorduk çünkü migo nun hangi dış sıcaklıkta kaç derece kazan sıcaklığı seçtiğinide görebiliyorduk, netatmo on off cihaz olduğu için kazan sıcaklığı verisi yok, on off süreleri var istenen ser ve o anki set dereceleri var, merak edenler için detaylı açıklamaya çalıştım

• melih3365 kullanıcısına yanıt

• Simdi girip daha ileri seviyesine gecmedi diyecektim, ne zamandan beri acik diye merak edip uygulamaya girdigimde karsima cikti 🙂

• ikiy İ kullanıcısına yanıt
    Bazen çok bekletiyor, geçen sene kalibre ile oynayınca açıldığınıda görmüştük

Aynen onu bu sene onu yapmak istemedim *NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU] 

Bir an önce açılması her zaman avantajlı bence, nasıl olsa sürekli güncelliyor

• Grafikte dikkat edin, 25 dereceye ayarli, 24,5 ayarli. Ogrenme suresi bitmeye yakin, bu sekilde kademeli dusuruyor isiyi. Yani saati geldiginde 25 dereceden direk 24,5 a degilde, ilk once 24.7 veya 24.6 ya indirip sonra 24,5 a indiriyor kendi.
    Grafikte takip edin sizde

Hocam bu grafiği çok daraltmışsın aldatıyor, sete düşünceye kadar yanmaz benim bildiğim
    Grafiği açıp kaydırarak takip edersen yanmadığını görebilirsin
    Sende benim kafadan gidiyorsun set derecen çok yüksek, 24 öneriyorum sana, hatta sabit 24 yap eskisinden az ödersin tahminim
    Ben şuan 23.5 sabit kullanıyorum

• 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.