Şimdi Ara

*NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU] (223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.814
Cevap
88
Favori
224.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yok hocam, yakmiyor ama sete kademeli dusuyor, bu dikkatimi cekmistim. 24,5 / 25 olarak caliatiriyorum hocam, ev tripleks. Merdiven bosluklari cok, 250m2 civari,. 23 e dusurursem usume riskimiz yuksek olur. Su ayarda zaten giden suyu 55, donus suyu 47 yani yogusma guzel oluyor, ama 23,5 a 24 olarak calistiricam yada 24 olarak ayarlicam yarindan sonra. 6-7 gun yagmur veriyor.

*NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikiy -- 23 Kasım 2021; 19:50:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kademeli düşürmez hocam emin ol, gözlemle istersen
    İleri seviye grafiğide atarsın yarın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kayıboyu11 kullanıcısına yanıt

Hocam kademeli dusuruyor dedigim bu sekilde. Ayni buyuklukte cektim bak, 2 gun once 25 dereceden 24,5 direk dusuyor, bugun 25 dereceden 24.6 ya dusuyor. Ayni buyuklukte fotolar. Kademeli dusus dedigim olay bu, yoksa isiyi kademeli dusuruyor demek istemiyorum ama ogrenmeden 1-2 gun once direk set ayarina gelirken, ogrenmeye gecmeye yakin bu sekilde set ayarini ayarliyor yani kademeli dusup set degerine geliyor.

• ikiy İ kullanıcısına yanıt
    Ben kazanı yakarak kademeli düşürüyor anlamıştım ✋🏻

*NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU]  yanlis anlamissin ya da ben anlatamamisimdir *NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU] 

Ogrenme bekleyenler, grafigini bu sekilde takip etsin.

Hocam ileri ayarını seçtin doğrumu

• *NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU]

Ben secmedim, tekrardan kurdugumda “gecikmeli” olarak kendi ayarlamiati. Aplikasyona girip karsina mesaj cikip onayladiktan sonta kendi otomatik geciyor/gecti.

Ileri duzeye gectikten sonra ancak gecikmeli veya ileri ayari secme sansin oluyor

Evet hocam
    Şuan seçilimi demek istemiştim, yarın grafiği tekrar atarsın ✋🏻

Tamamdir. Simdi gunduz 24, gece 3 sabah 8 arasi 24,5 ayarladim. 1-2 gun denerim, eger usur gibi olursak tekrar 24,5 gunduz 25 geceye alirim

• Ben tersini yapardım gündüz ev boş değilse ☺️

Az once kiyamet koptu *NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU] 

gece 03:00 sabah 08:00 25 derece

sabah 8:00 gece 03:00 24,5 derece

olarak ayarladim. Yok hocam bizim evde 24 cok soguk hissettiriyor, su an disarisi 16 derece. Belki ev duz ayak olsa bunu hissetmeyiz yada asagida yukarida komsu olsa belki bir ihtimal olur ama biz 7/24 evdeyiz. Sen gunduz evde kimse yok diye belki yaptigin ayar dogru olurdu ama bizde birde 1 yasinda bebek var *NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU] 

Hocam kalıcı olarak set düşürme işini evin boş zamanına denk getireceksin ki dışardan girdiğinde ısı oturmuş petekler ılık yada sıcak olacak, 26 dan 25 e düşürsen evde yine kıyamet kopar
    Bana güven ilk fırsatta dene
    İnsan vücudu için uygun ortam sıcaklığı ortalama 22 dereceymiş bu sıcaklıkta ne üşünür ne terlenirmiş okumuştum biryerde, bende henüz o seviyeye indiremedim ama 26 lardan 23.5 dereceye geldim
    Evet evde küçük çocuk etken ama petek herdaim en kötü ılık kalabiliyorsa no problem

Aynen dedigin gibi bos zamana denk getirip ayarlamak gerekiyor. O da bir sure mumkun degil cunku evdeyiz hep.

24,5 ta biraktim, gece 25 e cikarmiyorum. Su anki isi ideal bence. Belki 6-7 derecelere duserse o zaman 25,5 - 26 ya sabitlerim.

Simdilik stabil sekilde devam ediyor

Güzel grafik 👍🏻

• Bende sabah 7:00 gece 03:00 arası 22.5 gece de 22 ayarlı, Ankara Dikmen tarafındayım gece 0-3 derece arası oluyor dışarısı ve binada yalıtım yok ama gayet iyi evde tişört ile terlemeden ve üşümeden oturabiliyoruz.. 20 aylık da bebek var.
    Vücudu sıcağa alıştırınca öyle gidiyor sonra düşürmesi zor oluyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • madprospar M kullanıcısına yanıt
    Hocam vücut için en uygun ısıymış 22 derece yaz kış
    Alıştıysanız me mutlu size, ama yalıtım şart be hocam, Ankara ve dikmen :(
    Yarım dereceden fazla geçişler çok zorlar sizi, saati ve geçişi on numara bence
    Sağlıcakla büyüsün inşallah ✋🏻

Amin herkesin ki inşallah, bazen 23 yapayım diyorum denedik hatta ama gerçekten o yarım derecede terlemeye başlıyoruz.
    Binadakilerin hepsi yaşlı para toplayıp yaptırmaya ikna edemedim çoğunluğu :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • madprospar M kullanıcısına yanıt
    Hocam niyet bozduysan yaparsın sen o işi, yanına iki kişi çektinmi olur, sonra size dua ederler inan, hani girişirseniz imkan varsa pvc leride değiştir, sonra geç kaldığın günlere yan 🤣
    Ben çok pişman oldum niye önceden yapmadım diye, halbuki zaten pvc idi ama kalite ve ısıcam olayı çok farklı

• 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.