Şimdi Ara

*NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU] (184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.814
Cevap
88
Favori
222.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam sıkıntı yok artık rahat ol sen takıntı yapma, kombi sık yandıydı seyrek yandıydı kafandan çıkaracaksın petekler her daim ılık mı ona bakacaksın, en düşğk ısıtma süresi en fazla 3 petek soğursa 2 öneriyorum evinin duruma göre bakarsın artık
    Kazan sıcaklığı muhabbetine artık asla girmeyeceğim illa herkesin kendi gözüyle görmesi gerekiyor ben ne desem boş
    Keyifli ekonomik ısınmalar olsun
  • Röle versiyonu hikaye, 222 oldu dün, dalgalanmalar devam ediyordu. Sabah termostat 75 oldu ve sütliman. Ben nasılsa resetlerim diye kafama göre de açıp kapatmıştım.

• tahmin açık kullanıyorum, ilk başlarda varsayılan idi, şimdi kullanılan oda için optimize edilmiş bilgisi var ama pid uyarısı filan gelmedi.

• Gece 21.5 gündüz 22.5 yaptım bakalım. Öğrensin artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dream_04

tahmin açık kullanıyorum, ilk başlarda varsayılan idi, şimdi kullanılan oda için optimize edilmiş bilgisi var ama pid uyarısı filan gelmedi.

İkisi farklı yerde, PID termostat ayarlarında algoritma altında hysteresis yerine advanced seçeneği olarak çıkıyor.

• nofearl N kullanıcısına yanıt

o bölümde gecikme süresi yazıyor. teşekkürler.

optimize edilmiş deyince belki değişiklik olur sanmıştım, öğrenme ile ilgili.

• Teknoline2002 T kullanıcısına yanıt
    Ben aldım 550 tlye n11 gecen yıl
  • Netatmo da bu yazılım olayı sadece termostatta değil son güncelleme sonrası hava istasyonunda da yazılımsal sıkıntılar var sanırım mühendis değişikliği felan oldu

• 1 kasımda cihazı kurdum, öğrenemedi, sildim 30 kasımda tekrar kurdum bekliyorum bakalım. versiyon:210/72

güncelleme talep etmiştim destek ekibinden cevap geldi,

öğrenemedi ama dediği gibi çalışması normalse ben de sabit ısı seçeyim devam edeyim programa.

Thank you for your trust.

I've just checked your graphs and Thermostat operation seems to be optimal for me.

Can you please tell me an exact date and time in which you see a problem, please?

Have a nice day,

google çeviri: Güvendiğin için teşekkürler. Grafiklerinizi az önce kontrol ettim ve Termostat çalışması benim için en uygun gibi görünüyor. Lütfen bana bir problem gördüğünüz tam tarih ve saati söyler misiniz? İyi günler,

haftalık grafik;

*NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU]

• dream_04 D kullanıcısına yanıt
    Burası hangi şehir hocam, 23 derece ev?
  • dream_04 D kullanıcısına yanıt

210/72yse muhtemelen homekit özellikli ürününüz ve bu versiyonlarla öğrense bile sorun yaşayacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: erolalper

210/72yse muhtemelen homekit özellikli ürününüz ve bu versiyonlarla öğrense bile sorun yaşayacaksınız.

nasıl güncelleteceğiz

• huzey H kullanıcısına yanıt

istanbul/ümraniye hocam.

• erolalper E kullanıcısına yanıt

evet homekit öxellikli, kutusunda ibare yoktu. zaten güncelleme de yapmadı destek ekibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dream_04 -- 4 Aralık 2020; 16:2:42 >
  • mnybjk kullanıcısına yanıt

Ya destege yazip güncellemesini umacaksiniz ya da resmi güncellemeyi bekleyeceksiniz.

• erolalper E kullanıcısına yanıt

Desteğe yazayım bari

• huzey H kullanıcısına yanıt
    O paralara yok şimdi, o n11 deki satici bana hic guven vermemisti acikcasi, soru sorduk sorulara cevap bile vermedi. Urun bir var bir yok elinde oldugu zamanda tektük idi.
  • Alice den mesaj var 😁

Merhaba,

Mesajın için teşekkürler,

Termostatınız yakında yeni bir aygıt yazılımına güncellenecek, ısıtma düzenlemesinde iyileştirmeler göreceksiniz.

İyi günler

Alice
    Teknik Uzman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokyere -- 4 Aralık 2020; 17:44:23 >
  • yokyere kullanıcısına yanıt
    Bu alice nerden yazıyor, bana denk gelmedi hiç
  • Mustaka89 kullanıcısına yanıt
    Twitter dan hocam
  • 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.