|
*NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU] (184. sayfa)

-
-
Röle versiyonu hikaye, 222 oldu dün, dalgalanmalar devam ediyordu. Sabah termostat 75 oldu ve sütliman. Ben nasılsa resetlerim diye kafama göre de açıp kapatmıştım.
-
tahmin açık kullanıyorum, ilk başlarda varsayılan idi, şimdi kullanılan oda için optimize edilmiş bilgisi var ama pid uyarısı filan gelmedi.
-
Gece 21.5 gündüz 22.5 yaptım bakalım. Öğrensin artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dream_04tahmin açık kullanıyorum, ilk başlarda varsayılan idi, şimdi kullanılan oda için optimize edilmiş bilgisi var ama pid uyarısı filan gelmedi.
İkisi farklı yerde, PID termostat ayarlarında algoritma altında hysteresis yerine advanced seçeneği olarak çıkıyor.
-
o bölümde gecikme süresi yazıyor. teşekkürler.
optimize edilmiş deyince belki değişiklik olur sanmıştım, öğrenme ile ilgili.
-
Ben aldım 550 tlye n11 gecen yıl -
Netatmo da bu yazılım olayı sadece termostatta değil son güncelleme sonrası hava istasyonunda da yazılımsal sıkıntılar var sanırım mühendis değişikliği felan oldu
-
Burası hangi şehir hocam, 23 derece ev? -
210/72yse muhtemelen homekit özellikli ürününüz ve bu versiyonlarla öğrense bile sorun yaşayacaksınız.
quote:
Orijinalden alıntı: erolalper210/72yse muhtemelen homekit özellikli ürününüz ve bu versiyonlarla öğrense bile sorun yaşayacaksınız.
nasıl güncelleteceğiz
-
istanbul/ümraniye hocam.
-
evet homekit öxellikli, kutusunda ibare yoktu. zaten güncelleme de yapmadı destek ekibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dream_04 -- 4 Aralık 2020; 16:2:42 > -
Ya destege yazip güncellemesini umacaksiniz ya da resmi güncellemeyi bekleyeceksiniz.
Desteğe yazayım bari
O paralara yok şimdi, o n11 deki satici bana hic guven vermemisti acikcasi, soru sorduk sorulara cevap bile vermedi. Urun bir var bir yok elinde oldugu zamanda tektük idi. -
Alice den mesaj var 😁
Merhaba,
Mesajın için teşekkürler,
Termostatınız yakında yeni bir aygıt yazılımına güncellenecek, ısıtma düzenlemesinde iyileştirmeler göreceksiniz.
İyi günler
Alice
Teknik Uzman
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokyere -- 4 Aralık 2020; 17:44:23 > -
Bu alice nerden yazıyor, bana denk gelmedi hiç -
Twitter dan hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X