|
*NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU] (177. sayfa)

-
-
-
Evet hocam güncelleme sonrası termostatı koridora alıp sıfırladım bekliyorum öyle -
Ben güncelleme sonrası sifirlamadim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi mail geldi uzaktan erişim izni istediler verdim gitti güncellenecektir heralde -
Maşallah,Kombi kaç derecede yanıyor
55 derecede yanıyor
Tşk 👍
Benim de sonunda bugün güncellediler. Gerçi termostat 72'de ama o da güncellenir herhalde. -
Saat 15:00 e kadar 23 00 set yapmama rağmen program tahmini diye yazı çıktı ve 15:00 sen sonra olacak olan comfort + 23:5 a çıkarmaya çalışıyor bu neden oldu son iki gündür yapıyor bu öğrendiği anlamına mı geliyor? Tşk
-
-
Ama 15de de 23.5 olsun demişsin. Onun için önceden yakıyor haliyle, tahmin açık degil mi ki?
-
quote:
Orijinalden alıntı: orhanyg
Benim de sonunda bugün güncellediler. Gerçi termostat 72'de ama o da güncellenir herhalde.Ne zaman izin vermiştiniz? Ben dün izin verdim hala tık yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mozdurakBu değerlerle günlük kaç m3 tüketiminiz acaba ?
Alıntıları GösterHocam ortalama günlük şu sıralar 6 m3 çsoğuklarda 7 ila 7,5 m3. Çok aşırı soğuk olursa yani eksilere düşerse biraz daha yükseliyorEvimiz müstakil yalıtım yok alt katım dolu üstüm çatı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmkansız -- 2 Aralık 2020; 18:15:3 >
-
Hocam ben cihaza 1000 tl para verecegim ve bana bu sekil grafik verecek, cok moralim bozulurdu. Bu grafigi en basit on of bile verirdi acikcasi. -
Bence gayet iyi daha da düzelecek -
Ben ilk aldığımda 20 gün öğrenememişti. Mesaj attım öğrenemedi diye. Set değerleri çok yakın demişlerdi. Biraz açtım set değerleri 2 günde öğrendi.
Sonra mesaj filan zorla 222 sürümü yüklediler. Biraz sapıttı sıfırladım. Aradan 2 gün geçti yine mesaj attım öğrenemedi diye ertesi gün öğrendi.
Bu akşam başlıyorum bakalım set değerleri nolacak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X