Şimdi Ara

*NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU] (176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.814
Cevap
88
Favori
224.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet 222, reset atmadım güncellemeden sonra ancak düzgün bir şekilde çalışıyordu. Son birkaç gündür yine sapıttı. Hiç düzelmeseydi resetleyecektim ama şimdiki durum mantıksız bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Set değerini geçtiği halde yanmaya devam ediyor, önceden de böyleydi. Alice'in bir hayrını görmedik.

• alpermete A kullanıcısına yanıt
    düzeleceğinden emin olabilirsin, stabil olan bir noktaya koy termostatı, yeri ve yüksekliği inan bana çok etkili, şuan benim termostat 21,4 de kesiyo grafige yansımıyor cunku hemen 21,5 oluyor. termostatın yerinin ne kadar önemli olduğunu ben yerini değiştirince anladım, lütfen buna çok dikkat edin. E tabi birde dış hava sıcaklığı ani değişimler olmadığında cihazda daha stabil davranıyor.
  • alpermete A kullanıcısına yanıt
    İşte bende de onu yaptı ama set 21.5 ise 21.7 olunca durmuyor bazen 21.5 bazen 21.6 nın ortalarında durdu o yüzden reset attım
  • huzey H kullanıcısına yanıt

Yerini değiştirip deneyeceğim düzelmezse reset atarım artık, ben bu kadar nazlı aletleri sevmiyorum ya termostatik vanayla kombine etmek lazım bunu yahut.

• Salondan farklı bir yer bulup deneyeyim önce olmazsa yazarım supporta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpermete -- 1 Aralık 2020; 22:21:31 >
  • Kesinlikle bir ilerleme çubuğu koymalilar öğrenme evresini gösteren ki bilelim abi ne asamadayiz.

• erolalper E kullanıcısına yanıt
    petekler her daim ılık, tam istediğim gibi birşey oldu bu ya, termostatın yerini en seveceği yere koyun:)
    Gecenin grafiğini atsana abi
    Hadi gözün aydın abi
  • Mustaka89 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler, arada bir 0,1 lik fark yapıyor. olsun gene de çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huzey

petekler her daim ılık, tam istediğim gibi birşey oldu bu ya, termostatın yerini en seveceği yere koyun:)

Gözün aydın, benim yerim ideal, çocuk odası.

tesekkur, o zaman yeni yıl olmadan bence öyrenir.

Senin cihaz salonda öğrenmişti dimi, şimdi oda değiştirince bile böyleyse grafik oraya da adapte olduktan sonra duz çizgi olur.

Ben öğrenme güçlüğünün tahminden dolayı olduğunu düşünüyorum o yüzden kapattım
  • Mustaka89 kullanıcısına yanıt
    Tahmin ile hiç alakası yok emin ol, öyle olsa tahmin önce öprenmezdi ha kapatmışın onunda bi yarar zararı olmaz o başka, bu cihazın en nefret ettiği iki şey yer değişikliği ve kazan sıcaklığı ile oynamak (öğrenme aşamasında) sonra rutin olmayan değişiklikler etkiler, cam açma aşırı banyo yapma mutfaktaki fırın fritöz gibi cihazların bu dönemde aşırı çalışması, bunlara dikkat eder bol iniş çıkışlı bi programı sert bi havada kullanırsan 72 saat hocam
  • kayıboyu11 kullanıcısına yanıt
    Abi bugün 15 gün oldu İnan banyoya kazan çalışacağı zaman girmedim :) camlara vs dikkat ettim 3-4 gündür de 22-23.5 arasında iniş çıkış yaptırıyorum ne tahmin nede öğrenme olmadı daha o yüzden beklemedeyim hala :)
  • volkan_gazi V kullanıcısına yanıt

Ben modemin içinden buldum, onu da öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustaka89

Abi bugün 15 gün oldu İnan banyoya kazan çalışacağı zaman girmedim :) camlara vs dikkat ettim 3-4 gündür de 22-23.5 arasında iniş çıkış yaptırıyorum ne tahmin nede öğrenme olmadı daha o yüzden beklemedeyim hala :)

Valla ben de 22.0 22.5 23.0 yaptım programi, yeri de aynı, Kazan sıcaklığı da aynı, en son on günde öğrenmişti ayni yerde aynı programla.

• 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.