Şimdi Ara

VİDEONUN SADECE SESİNİ ALMAK LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
16.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese selamlar,arkadşlar ben elimdeki b i vcd,divx,mpeg,formatlarındaki videoların sadece seslerini almak istiyorum,görüntülerini dğeil,bunu hangi programla yapabilirim

Bir Videonun Sadece Sesini Alma

Videolar harika bir içerik türü olabilir, ancak bazen sadece videonun sesine ihtiyacın olabilir. İşte videodan sadece sesi alabileceğin bazı yöntemler:

Çevrimiçi Araçlar Kullan:

• Kapwing ve Clideo gibi çevrimiçi araçlar, videonu yüklemene ve sadece sesini çıkarmana olanak tanır. Bu araçlar genellikle hızlı ve kullanımı kolaydır.

Masaüstü Yazılımı Kullan:

• Audacity, GarageBand ve iMovie gibi masaüstü yazılımları, videoların sesini çıkarmak için daha gelişmiş özellikler sunar. Bu yazılımları kullanmak için biraz daha fazla teknik bilgi gerekebilir.

Video Düzenleme Yazılımı Kullan:

• Premiere Pro, Final Cut Pro ve iMovie gibi video düzenleme yazılımları da videonun sesini çıkarmayı mümkün kılar. Bu yazılımlar daha karmaşık olabilir, ancak profesyonel sonuçlar sunar.

Birkaç İpucu:

• Ses kalitesini korumak için mümkün olan en yüksek bit hızını ve örnekleme hızını kullan.
    • Videonun sesini çıkarırken dikkatli ol. Videodaki önemli sesleri veya diyalogları kaldırmaktan kaçın.
    • Çıkardığın ses dosyasını ihtiyacın olan biçime (örneğin MP3, WAV) dönüştür.

Kullanım Durumları:

Bir videonun sadece sesini almak, çeşitli durumlarda yararlı olabilir:

• Podcast'ler veya radyo şovları oluşturma
    • Videolardan altyazı oluşturma
    • Sesli kitaplar oluşturma
    • Müzik videolarından müzik çıkarma
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • extractor programlar bulursan kolayca halledersin

http://forum.donanimhaber.com/m_7730541/tm.htm

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • Bende tam tersini yapmak istiyorum yani sadece görüntülere ihtiyacım var
    Videomu İzleyin
  • Sadece görüntüsünü almak isteyenlere, Adobe Premiere, Sony Vegas gibi video düzenleme yazılımlarını tavsiye ederim. Bu tip programlarla, sadece seside alabilirsiniz ancak, sırf videonun sesini almak için bu tip sistem gereksinimi yüksek programların kullanılmasına gerek yok. Ben, kullanımı son derece kolay olan ve sistemi zorlamayan Video mp3 extractor yazılımını tavsiye ederim..

Mekanın, Cennet'in en Mavi'si olsun büyük üstad

• extractor ben bunu kullanıyom çok rahat sesinin alıyorum
  • arkada?lar ben de cep telefonumda bulunan bazy videolary izlerken cep telefonunun ekranyny kapatmak sadece sesi dinlemek istiyorum ama görüntü kapanynca ses de gidiyor. Bu sorunu nasyl halledebilirim? (video yu ses e çevirmek istemiyorum)

-Diğer arkadaş herhangi bir cevirici program indir. converter yaz bul çek bitane işini görür

-Sadece görüntüleri almak isteyen arkadaş İndir sonyvegas istediğin görüntünün istediğin yerini alırsın. Daha basit programlarda vardır tabi ben ağır seviyorum
  • Windows movie maker var ücretsiz, eğer bilgisayarınızda yoksa internetten aratın ücretsiz indirin. Diğer programlar gibi lisansla da uğraşmazsınız. Giriş ekranından video ekle diyorsunuz istediğiniz videoyu ekliyorsunuz daha sonra yine giriş ekranından filmi kaydet diyorsunuz en altta yalnızca ses seçeneğinden sesi kaydediyorsunuz.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.