Bildirim
teknofem yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
İndiren indirdi paralı yapsalar ne yazar
İnternetin sınırsız değilse indirme bir kaç kişi indirin sonra birleştirin videoları
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: sarp sarper
teknofem videoları paralı yapıcakmış videolar şuan youtube da daha silmediler nasıl bilgisayarıma indiririm ve kotayı aşarmıyım yardım ?
Hiç sanmam şehir efsanesi bunlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Tool ∞ -
Canlı ders olayı paralı olacak. Canlı ders için de 5 tane dergi basıldı.
Diğer eski videolar bedava zaten.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ EMİR KOZCUOĞLU ÖLMEDİ KALBİMİZDE YAŞIYOR. -
faceboktan femin sayfasına mesaj attım ve youtubedaki videoları silip kredili yapcaklarını söyledi mezunum dershaneye gitmediğim için iyi oluyordu indiren varmı yandiskte vs link atabilecek _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: sarp sarper
faceboktan femin sayfasına mesaj attım ve youtubedaki videoları silip kredili yapcaklarını söyledi mezunum dershaneye gitmediğim için iyi oluyordu indiren varmı yandiskte vs link atabilecek
Ss atar mısın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ EMİR KOZCUOĞLU ÖLMEDİ KALBİMİZDE YAŞIYOR. -
4kvideo downloader programı ile playlist olarak uğraşmadan tek tıkla indirebilirsiniz. programın full sürümü internette mevcut. _____________________________ NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE -
peki adil kullanım kotasını aşarmıyım indirirsem _____________________________ -
ne kadar indireceğinize bağlı hocam. _____________________________ NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE -
Bütün derslerin linkleri mevcut . İsteyene pmden atabilirim . Zamanında Empty Words. sağolsun linkleri göndermişti . Onun bana yardımcı olduğu gibi bende isteyen herkese linkleri gönderip yardımcı olmak isterim . _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Sandıkçı07
Bütün derslerin linkleri mevcut . İsteyene pmden atabilirim . Zamanında Empty Words. sağolsun linkleri göndermişti . Onun bana yardımcı olduğu gibi bende isteyen herkese linkleri gönderip yardımcı olmak isterim .
alabilir miyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
banada gönderebilirmisin? _____________________________ -
_____________________________ -
Alabilir miyim kardeşim _____________________________ şugarkeeeeee mageee kakoooo yandan geeeelll mage kakooooo kakoooo candan geeelll magee kakoooo mo kak kamiloooo biya westeee mo kak kamiloooo biya westeee me türbayyy dicaaa vilesgeee me haraaayy dicaaaa vilesgeeee voşdikeeelll mage kakoooo kakooo yandan geeeelll mage kakooo şugarkeeeee mageeee kakooo kakooooo candan geeell magee kakoooo gel mageeeee kakooo kakoooo şugarkeeee maneee kakooo yandan geeell mageee kakooo kakoooo candan geellll mane kakoooo -
Bütün derslerin linkleri mevcut . İsteyene pmden atabilirim . Zamanında Empty Words. sağolsun linkleri göndermişti . Onun bana yardımcı olduğu gibi bende isteyen herkese linkleri gönderip yardımcı olmak isterim .
kardeşim mümkünse pm den ulaştırır mısın_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler