Şimdi Ara

Hepsiburada.com Logitech G290/G920 Mağdurları (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
6
Favori
5.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cuma günü aradım heyeti imzadan çıkmamış daha haftaya cuma günü yollarız dediler bekliyorum bakalım ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boa17

Ekşide boşuna adınız ölücüye çıkmamış öhh yani. O hatalı fiyatı yazan çalışan kesin işinden olmuştur sizin yüzünüzden..

gene olsa gene alırım imkanım olsa 3 tane sipariş geçerdim. Fırsatı kaçırdın ya ağlarsın. Bir geçmişe dön bak hepsi buradanın sğerkli yaptığı bir hata bu. Buna önlem almıyorlarsa bu ölücük değil firmanın umursamazlığıdır.
  • car_lover C kullanıcısına yanıt
    bugün benim karar geldi... şimdi 15 gün süre var bakalım ne zaman arayacaklar... sana karar örneği lazımdı sanırım usta bana özelden telefonunu at yollim sana resmi ...

• agni_tr kullanıcısına yanıt
    Şimdi internetten baktım benimde karar çıkmış.İlk satın aldığım fiyattan tarfıma satılmasına,ürün tedarik edilemiyorsa bir üst modelinin satılmasına karar verilmiş.Yanlız 100 liralık hediye çekini de iade etmem için karar çıkmış.
    iyi hayırlı olsun usta ben hediye çekini zaten kabul etmemiştim :) bakalım şimdi hepsi burada ne zaman arayacak...

Merhaba usta bugün benimde karar elime ulaştı.Sen naptın acaba aldın mı direksiyonunu ?
    Usta ben bugün siparişi verdim gördüğün gibi özel indirimle satın aldım tekrar..
    Alamazsınız diyenlere de görüntüyü yükledimki açıp açıp baksınlar.. dürüstçe hakkınızı aradığınız sürece kimse sorun çıkaramaz size..
    Usta çağrı merkezini ara senden callcenter@hepsiburada ya kararın görüntüsünü isteyecekler.. resmi yolla sonrasında sana dönüyorlar ama özellikle belirt telefonunuda ver arayın beni diye ...
     Hepsiburada.com Logitech G290/G920 Mağdurları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agni_tr -- 12 Şubat 2016; 15:31:15 >

Cevap icin tesekkur ederim.Hadi hayirli olsun cok guzel olmus g29 olmasi da avantaj :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    naptın usta haber varmı?
    benim direksiyon geldi siparişten sonraki gün cillop gibim ürün
    sen ne oyun oynuyorsun?
  • Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt
    gtr2 ve ets2 oynuyorum arada project cars nadiren..
    Assetto Corsa ya bekleriz o zaman :) imzamdaki linkten sayfamiza ulasabilirsin. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    www.assettocorsatr.tk
    Heheeh çok güzel ürün ya bendeki 6 yıllık dfgt den sonra ilaç gibi gelicek:) Pazartesi aradım dediğin gibi callcenter a resmini gönderttiler en geç 48 saat içinde geri dönüş yapılacak dediler bakalım bugün aramaları lazım.
    aramazlarsa tekrar sen ara usta telefonunu ver mutlaka beni arayın de o zaman dönüyorlar :)

• Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt
    usta ben GTR dan kopamiyorum bi türlü :) assetto denemedim hiç bi inceleyip bakayim...

• [simage][/simage]

Hem telefon hem maille darbogaz etmek ise yaradi :)

aldınmı usta aleti... aldıysan hayırlı olsun güle güle kullan inşaAllah...
    Aldim tesekkur ederim. Foto atiyim dedim de beceremedim telefondan :) ayrica hediye cekini de geri vermedim.
    Darisi diger arkadaslarin basina.

• bi ben kaldım heralde izmir de amma ağır gidiyor sistem. İnceleniyormuş şu anda
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.